MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έρευνες για την έκρηξη σε κατάστημα κοσμημάτων στη Λεμεσό. 2η φορά στο στόχαστρο (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Εξετάσεις για την βόμβα σε κατάστημα με κοσμήματα στη Λεμεσό – Εκτεταμένες ζημιές και στο εσωτερικό του καταστήματος – 2η φορά στο στόχαστρο εγκληματικών στοιχείων η 41χρονη στη Λεμεσό

Σε εκρηκτικό αντικείμενο υψηλής ισχύος, που τοποθετήθηκε στην πρόσοψη του καταστήματος με κοσμήματα, οφείλεται η έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα και «σήκωσε στο πόδι» κεντρικές περιοχές της Λεμεσού.

Advertisement

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην γυάλινη προθήκη καθώς και στο εσωτερικό του καταστήματος, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Πέτρου και Παύλου.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές και σε δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο.

Με το πρώτο φως της μέρας, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και πυροτεχνουργός επισκέφθηκαν τη σκηνή για διενέργεια εξετάσεων και περισυλλογή τεκμηρίων που ενδεχομένως να οδηγήσουν στον δράστη ή τους δράστες και βεβαίως στο κίνητρο πίσω από την εγκληματική ενέργεια, ενώ άρχισε και η λήψη καταθέσεων.

Σημειώνεται, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η 41χρονη βρίσκεται στο στόχαστρο εγκληματικών στοιχείων. Το προηγούμενο διάστημα εμπρηστές έβαλαν στο στόχαστρο το αυτοκίνητο της.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network