MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έρευνες για εντοπισμό της δίδυμης αδελφής 4χρονης που βρέθηκε στην Αθηένου. Το ενδεχόμενο για τους γονείς (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Ψάχνουν το δίδυμο αδελφάκι της 4χρονης που είχε βρεθεί ασυνόδευτη στην Νεκρή Ζώνη – Υπό την προστασία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας το κορίτσι που μεταφέρθηκε σε αστυνομικό σταθμό στην Αθηένου τα ξημερώματα – Έρευνες σε εξέλιξη

Έρευνες για εντοπισμό και δεύτερου ανήλικου παιδιού διεξάγονται αυτή την ώρα από τα Ηνωμένα Έθνη και την Αστυνομία στην περιοχή της Νεκρής Ζώνης στην Αθηένου.

Advertisement

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για την δίδυμη αδελφή του 4χρονου κοριτσιού που εντοπίστηκε να περιφέρεται μόνο στην Νεκρή Ζώνη και μεταφέρθηκε στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες έρευνες γίνονται και για τον εντοπισμό των γονέων του παιδιού που φαίνεται να προσπάθησαν να εισέλθουν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας μέσω κατεχομένων κι έχασαν τα παιδιά τους.

Στις έρευνες συνδράμει και το ελικόπτερο της αστυνομίας ενώ κάτοικοι της περιοχής ψάχνουν σε χωράφια και κτηνοτροφικά υποστατικά, μετά από έκκληση του κοινοτάρχη να συνδράμουν.

 

Υπό την προστασία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας το κοριτσάκι

Σε ανακοίνωσή του το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας αναφέρει ότι ενημερώθηκε για τον εντοπισμό, ασυνόδευτου ανήλικου κοριτσιού σε περιοχή της Αθηένου.

Άμεσα ενεργοποιήθηκαν τα πρωτόκολλα των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας και Λειτουργός παρέλαβε το παιδί, θέτοντάς το υπό την προστασία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Στο παιδί παρέχονται εξ αρχής όλες οι υπηρεσίες φροντίδας και μέριμνας, και λαμβάνονται όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας του, με την εμπλοκή όλων των αρμόδιων επαγγελματιών στη λήψη αποφάσεων που το αφορούν, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Το ανήλικο κορίτσι θα παραμείνει υπό την ευθύνη και την επίβλεψη των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας για όσο διάστημα κριθεί αναγκαίο.

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας βρίσκονται σε επικοινωνία και συντονισμό με την Αστυνομία Κύπρου και τις άλλες αρμόδιες Αρχές, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων, που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του παιδιού, έχοντας στο επίκεντρο των ενεργειών τους τη διασφάλιση του συμφέροντός του.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network