MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έρευνα: Σχεδόν 9 στους 10 θεωρούν αναποτελεσματικές τις προσπάθειες καταπολέμησης της διαφθοράς

Advertisement

Sponsored by exness

Αναποτελεσματικές οι προσπάθειες των πολιτικών κομμάτων για την καταπολέμηση της διαφθοράς – Έρευνα του Κυπριακού Ινστιτούτου Στατιστικολόγων

Το Κυπριακό Ινστιτούτο Στατιστικολόγων μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του μεταξύ των ημερομηνιών 14-18 Δεκεμβρίου 2020 διεξήγαγε έρευνα με αντικείμενο κατά πόσο οι προσπάθειες των πολιτικών κομμάτων για την καταπολέμηση της διαφθοράς κρίνονται αποτελεσματικές, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του προέδρου του ΚΙΣ Χρύσανθου Σαββίδη .

Advertisement

Σύμφωνα με τον κ. Σαββίδη, το αποτέλεσμα της έρευνας ανέδειξε ότι οι προσπάθειες των πολιτικών κομμάτων για την καταπολέμηση της διαφθοράς κρίνονται από την πλειονότητα των ερωτηθέντων (88.4%) ως αναποτελεσματικές, από το 9,6% ουδέτερες και από το 2,0% αποτελεσματικές.

Όπως αναφέρει, η έρευνα που διεξήχθη αφορούσε άτομα ηλικίας 18 και άνω και κάλυπτε ολόκληρη την επικράτεια με μέγεθος δείγματος 501 άτομα και με την μέθοδο της απλής τυχαίας στρωματοποιημένης δειγματοληψίας καθορίστηκε το δείγμα.

Επεσήμανε δε, πως η συλλογή των πληροφοριών έγινε μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων και πως η εκτίμηση των αποτελεσμάτων της έρευνας έγινε με την μέθοδο της σημειακής εκτίμησης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network