MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έρχονται βροχές μετά το μεσημέρι!

Advertisement

Sponsored by exness

Ασθενής χαµηλή πίεση και σχετικά ψυχρή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή – Μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες

Αναλυτικά το δελτίο καιρού 

Advertisement

Ασθενής χαµηλή πίεση και σχετικά ψυχρή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος ενώ κυρίως µετά το µεσηµέρι νεφώσεις που θα αναπτυχθούν αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, τα νοτιοανατολικά, και σε µερικές περιοχές του εσωτερικού. Στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και τοπικά στα προσήνεµα µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά στα δυτικά και βόρεια παράλια, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος, ενώ ενδέχεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως προς τις αυγινές ώρες και κυρίως στο ανατολικό κοµµάτι του νησιού. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και τοπικά µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και στον µείον ένα βαθµό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά και τα ηµιορεινά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, ωστόσο αρχικά στα νοτιοανατολικά και τα ανατολικά θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και πιθανόν µεµονωµένη καταιγίδα. Το απόγευµα ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, παραµένοντας ωστόσο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατµόσφαιρα.

Τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει την Κυριακή άνοδο για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ τη ∆ευτέρα δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

Το ύψος των χιονιών στην Πλατεία Τροόδους κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου ήταν 2 εκατοστά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network