MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έρχονται βροχές και καταιγίδες… Κίτρινη Προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική

Advertisement

Sponsored by exness

Έρχεται κακοκαιρία από αύριο – Κίτρινη Προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική

Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες που θα επηηρεάσουν από τα ξημερώματα της Δευτέρας την Κύπρο, εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Advertisement

Η προειδοποίηση έχει ισχύ από τις 5 τα ξημερώματα μέχρι τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική, ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται από αύριο τη Δευτέρα. Κατά διαστήματα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, μέχρι και τη Δευτέρα.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και αργότερα τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη ενώ σταδιακά θα καταστεί ταραγμένη και τοπικά μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι βροχές δυνατό να είναι παροδικά έντονες ή παρατεταμένες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να σημειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα νότιοι ως νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και παροδικά τοπικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά ταραγμένη. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Τετάρτη αρχικά ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά αναμένεται βελτίωση.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ενώ παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη θα σημειώσει μικρή άνοδο για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network