MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έρχονται βροχές και καταιγίδες. Κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία

Advertisement

Sponsored by exness

Κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία – Έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν απόψε και αύριο την Κύπρο – Θα ρίξει χιόνι στα ορεινά – Υποχώρηση των φαινομένων τα Χριστούγεννα

Έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν από απόψε την Κύπρο, με έντονες βροχοπτώσεις και μεγάλης έντασης ανέμους, τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι αύριο το απόγευμα.

Advertisement

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου,η οποία θα βρίσκεται σε ισχύ από τις μέχρι τις 22:00 απόψε το βράδυ μέχρι τις 16:00 αύριο το απόγευμα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι βροχές και καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή.

Η πρόβλεψη του καιρού 

Απόψε, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κατά διαστήματα, καθώς και χιόνια ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Από τα μεσάνυχτα και μετά τα φαινόμενα αναμένεται τοπικά να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και παροδικά μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης και στα προσήνεμα παράλια μέχρι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κατά διαστήματα, καθώς και χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, αρχικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και παροδικά μέχρι σφοδροί, 7 μποφόρ και αργότερα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι κυματώδης και στα δυτικά και βόρεια πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Τοπικά, στα ψηλότερα ορεινά, αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ταραγμένη μέχρι κυματώδης και στα δυτικά και βόρεια κυματώδης.

Τα Χριστούγεννα και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Τοπικά, στα ψηλότερα ορεινά, αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network