MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έρχεται στην Κύπρο ο Ολάντ για Charles de Gaulle και Κυπριακό

Advertisement

Sponsored by exness

Επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει στις 9 Δεκεμβρίου ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολαντ, αναφέρει σε δελτίο Τύπου η Πρεσβεία της Γαλλίας στην Λευκωσία όπου μαζί με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη θα συζητήσουν την πορεία των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό

Advertisement

Όπως αναφέρει, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας θα μεταβεί την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου στο αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle, το οποίο επιχειρεί κατά του ισλαμικού κράτους στο Λεβάντε, μαζί με άλλες γαλλικές δυνάμεις οι οποίες αναπτύχθηκαν στα πλαίσια διεθνούς συμμαχίας.

Μέσω της συνάντησης με το πλήρωμα το οποίο θα ολοκληρώσει σύντομα τον τρίτο γύρο επιχειρήσεων σε διάστημα δύο ετών, στο πλαίσιο της αποστολής αυτής, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, επιθυμεί να τονίσει τη δέσμευση και την αποφασιστικότητα της Γαλλίας στον αγώνα κατά της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης. Πριν από ένα χρόνο, ο Πρόεδρος επισκέφθηκε το αεροπλανοφόρο για να δείξει την ενίσχυση της γαλλικής συμβολής στους κόλπους της συμμαχίας μετά από τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο, σε ανταπόδοση της επίσκεψης του Προέδρου Αναστασιάδη στο Παρίσι στις 28 Σεπτεμβρίου 2016.

Οι δύο αρχηγοί κρατών θα συζητήσουν κυρίως την πορεία των υπό εξέλιξη διαπραγματεύσεων για την επανένωση του νησιού.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network