MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας και… βροχές!

Advertisement

Sponsored by exness

Άρχισε να μυρίζει χειμώνας… Αυξημένες νεφώσεις και ίσως και βροχή – Σχετικά χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας από αύριο – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Σήµερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες µετά το µεσηµέρι δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 28 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Από αύριο… μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Την Πέµπτη και την Παρασκευή θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες µετά το µεσηµέρι αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal