MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έψαχναν όλο το βράδυ το σημείο της έκρηξης «μυστήριο» στη Λεμεσό! Το βρήκαν το πρωί

Advertisement

Sponsored by exness

Η έκρηξη ακούστηκε τα ξημερώματα… ο στόχος εντοπίστηκε το πρωί – Σε ταξιδιωτικό γραφείο η τελικά η έκρηξη «μυστήριο» που ταλαιπώρησε τα μέλη της δύναμης έως ότου εντοπίσουν το σημείο – Απουσίαζε εκτός Λεμεσού ο ιδιοκτήτης – Υψηλής ισχύος ο μηχανισμός – Δεν υποψιάζεται κανέναν ο ιδιοκτήτης

Advertisement

Ο εκκωφαντικός θόρυβος που ένα τέταρτο μετά τις 3 τα ξημερώματα αναστάτωσε τους κατοίκους του κέντρου της Λεμεσού, προήλθε –τελικά- από έκρηξη που σημειώθηκε στην είσοδο τουριστικού γραφείου το οποίο του τελευταίο διάστημα ήταν κλειστό.

Πολίτες είχαν επικοινωνήσει τα ξημερώματα με την αστυνομία, αναφέροντας ότι ακούστηκε έκρηξη, εντούτοις δεν κατέστη δυνατόν μέχρι το πρωί να εντοπιστεί το σημείο της έκρηξης, καθώς ο ιδιοκτήτης του γραφείου απουσίαζε εκτός Λεμεσού και έτσι δεν το κατήγγειλε. Τα μέλη της δύναμης «χτένισαν» την περιοχή του κέντρου της πόλης έως ότου εντοπίσουν το σημείο της έκρηξης.

Σύμφωνα με τον πυροτεχνουργό της αστυνομίας που διενήργησε εξετάσεις στη σκηνή, η έκρηξη οφείλεται σε εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος, που όμως –λόγω του σημείου στο οποίο τοποθετήθηκε- προκάλεσε μόνο ελαφρές ζημιές στην είσοδο του γραφείου.

Σε μία πρώτη επικοινωνία που είχε με τους ανακριτές της υπόθεσης ο ιδιοκτήτης, ανέφερε ότι δεν έχει διαφορές με κανέναν. Οι έρευνες συνεχίζονται από τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal