MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έψαχναν 1 ώρα τρόπο απόδρασης οι δύο… Στο «mute» τρία συστήματα ασφαλείας

Advertisement

Sponsored by exness

Στο «αθόρυβο» τα συστήματα ασφαλείας των φυλακών – Σε διαθεσιμότητα 3 δεσμοφύλακες – Για μία ώρα έψαχναν τρόπο να αποδράσουν και κανείς δεν τους κατάλαβε

Advertisement

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν τρεις δεσμοφύλακες μετά την απόδραση 2 προσώπων από τις κεντρικές φυλακές.

Οι τρεις δεσμοφύλακες την ώρα της απόδρασης ήταν οι διαχειριστές των συστημάτων παρακολούθησης των φυλακών και εναντίων τους διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα.

Μιλώντας στη Cyprus Times η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους, ανέφερε πως, τη στιγμή της απόδρασης τα τρία συστήματα παρακολούθησης (σύστημα παρακολούθησης, leiser, συναγερμός) ήταν στο «αθόρυβο» με αποτέλεσμα οι δύο κρατούμενοι να έχουν ελεύθερο το πεδίο για να αποδράσουν.

Όπως είπε η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, «τα συστήματα ασφαλείας των κεντρικών φυλακών είναι πλήρως αναβαθμισμένα. Πρόκειται για τρία συστήματα τα οποία λειτουργούν ταυτόχρονα και εντοπίζουν – αναγνωρίζουν οτιδήποτε προσπαθήσει να περάσει εντός- εκτός των φυλακών».

Τόνισε επίσης ότι, οι δύο περιφέρονταν για περίπου 1 ώρα στην νεκρή ζώνη των φυλακών χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανένα. Πρόκειται για 2 πρόσωπα από τη Γεωργία τα οποία, άγνωστο κάτω από ποιές συνθήκες, κατάφεραν να ξεφύγουν από τη προσοχή των δεσμοφυλάκων και να διαφύγουν από το σωφρονιστικό ίδρυμα.

Κατά τη ρίψη προειδοποιητικών πυροβολισμών ο ένας εκ των δύο, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να φοβήθηκε και να έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να συλληφθεί, ενώ ο δεύτερος συνέχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ακολούθως ενημερώθηκε και η Αστυνομία, μέλη της οποίας τέθηκαν σε κινητοποίηση σε μια προσπάθεια εντοπισμού του.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Δεδομένο..

Protathlima