MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επόμενες στάσεις… Λονδίνο και Παρίσι

Advertisement

Sponsored by exness

Στη Νέα Υόρκη από χθες το βράδυ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης – Σήμερα η συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ – Σημαντικές επαφές στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης – Μέσω.. Λονδίνου και Παρισίων η επιστροφή στην Κύπρο

Advertisement

Με το Κυπριακό στην πρώτη γραμμή, αρχίζουν σήμερα οι επαφές Αναστασιάδη στη Νέα Υόρκη, τόσο στο πλαίσιο όσο και στο περιθώριο της 71ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει σήμερα συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν κι-Μουν, τον οποίο θα ενημερώσει για την κατάσταση πραγμάτων στις διαπραγματεύσεις για το Εθνικό μας ζήτημα. Η Λευκωσία αποδίδει τεράστια σημασία στην εν λόγω συνάντηση, ενόψει και του ραντεβού Αναστασιάδη-Μπαν- Ακιντζί, στις 25 του μήνα.

Έπεται σειρά σημαντικών επαφών του Προέδρου με ηγέτες ή άλλους αξιωματούχους κρατών. Ενημέρωση για τις εξελίξεις στο Κυπριακό θα γίνει σε κοινή συνάντηση του με τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μόνιμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας.

«Θέλω να πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια της εδώ παραμονής μου θα δοθεί η ευκαιρία να γίνει μια ενημέρωση, έτσι ώστε να γνωρίζουν όλοι καλά, από τον ΓΓ του ΟΗΕ μέχρι τους Μονίμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών αλλά και αξιωματούχους κρατών, για την παρούσα κατάσταση πραγμάτων στο Κυπριακό», δήλωσε χθες βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά την άφιξη του στη Νέα Υόρκη.

Επιστροφή μέσω Λονδίνου και Παρισίων

Ο Πρόεδρος αποκάλυψε χθες βράδυ ότι μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στη Νέα Υόρκη, στις 26 Σεπτεμβρίου θα μεταβεί στο Λονδίνο. Στις 27 του μήνα θα συναντηθεί με την  Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Τερέζα Μέι, ενώ θα ενημερώσει για το Κυπριακό και την κυπριακή παροικία της Βρετανίας.

Την ίδια ημέρα θα ταξιδέψει στο Παρίσι, όπου στις 28 Σεπτεμβρίου θα έχει συνάντηση με τον Γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network