MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επωφελούνται οι επιβάτες Λευκωσίας από το νέο δίκτυο διαδρομών της Cyprus Public Transport

Advertisement

Sponsored by exness

Το νέο δίκτυο διαδρομών Λευκωσίας έφτασε και κινείται παντού! Οι επιβάτες επωφελούνται από τον μειωμένο χρόνο αναμονής στη στάση και παραμονής μέσα στο λεωφορείο, την άνετη και γρήγορη μετακίνηση

Το πολυαναμενόμενο μεγάλο έργο της Cyprus Public Transport, σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, το νέο δίκτυο διαδρομών Λευκωσίας, μπορεί πλέον να απολαμβάνει το επιβατικό κοινό, καθώς τα νέα δρομολόγια τέθηκαν ήδη σε εφαρμογή με μεγάλη επιτυχία.

Advertisement

Από το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022, τα λεωφορεία της CPT κινούνται σε σημεία όπου δεν υπήρχε πρόσβαση προηγουμένως και συνδέουν περισσότερες περιοχές της πόλης μεταξύ τους. Τώρα οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να φτάνουν στον προορισμό τους άνετα, βολικά και σε λιγότερο χρόνο.

Οι επιβάτες επωφελούνται από τον μειωμένο χρόνο αναμονής στη στάση και παραμονής μέσα στο λεωφορείο, την άνετη και γρήγορη μετακίνηση χωρίς άγχος, την αυξημένη συνδεσιμότητα και όλα αυτά με την εμπειρία μετακίνησης της Cyprus Public Transport. Για να επιτευχθεί αυτό, υπάρχουν πλέον 6 διαφορετικοί κόμβοι. Η Πλατεία Σολωμού, το Μακάρειο Στάδιο, ο Στρόβολος (ο οποίος θα τεθεί σε λειτουργία στη 2η φάση), το Γενικό Νοσοκομείο, ο Σταθμός Ταμασού και ο Σταθμός Αλάμπρας περιλαμβάνονται στους κόμβους του νέου δικτύου και χάρη στη σύνδεσή τους, οι επιβάτες διευκολύνονται έχοντας περισσότερες επιλογές διαδρομών. Να σημειωθεί ότι οι αριθμοί των διαδρομών από τριψήφιοι έχουν γίνει διψήφιοι.

Το νέο ευρωπαϊκών προδιαγραφών δίκτυο εντάσσεται, ασφαλώς, στην πρωτοποριακή εφαρμογή Pame App. Όσοι επιλέγουν τη Cyprus Public Transport για τις μετακινήσεις τους μπορούν μέσω του Pame App να προγραμματίσουν και τις νέες διαδρομές πριν ξεκινήσουν, αλλά και να έχουν πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο στην ώρα άφιξης του λεωφορείου που χρησιμοποιούν!

Μαζί με τη σύνδεση Wi-Fi σε δίκτυο 5G, ανοιχτό σε όλα τα λεωφορεία και στους σταθμούς της εταιρείας σε Λευκωσία και Λάρνακα, το νέο δίκτυο διαδρομών Λευκωσίας αποτελεί το επόμενο βήμα της Cyprus Public Transport στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών της. Στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών και να καθιερωθούν οι δημόσιες συγκοινωνίες στη συνείδηση των πολιτών ως μία λειτουργική και βιώσιμη λύση μετακίνησης.

Το νέο δίκτυο διαδρομών Λευκωσίας υλοποιείται σε δύο φάσεις και η δεύτερη θα ακολουθήσει στις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο δίκτυο διαδρομών της Cyprus Public Transport στη Λευκωσία, επισκεφθείτε: https://publictransport.com.cy/routes/page/routes-and-timetables

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network