MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιβεβαίωσε αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της Αστυνομίας ο ΠτΔ. Φεύγει ο Κύπρος Μιχαηλίδης… ο επικρατέστερος διάδοχος

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν λαμβάνει νέα παράταση και αποχωρεί από τη ηγεσία της Αστυνομίας ο Κύπρος Μιχαηλίδης – Το επιβεβαίωσε με συνέντευξη του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης – Επικρατέστερος να αναλάβει ο νυν Υπαρχηγός Στέλιος Παπαθεοδώρου – Οι αλλαγές σκυτάλης στην ηγετική πυραμίδα

Τις πληροφορίες που θέλουν τον νυν Αρχηγό της Αστυνομίας Κύπρο Μιχαηλίδη να μην λαμβάνει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας νέα παράταση στη θητεία του, επιβεβαίωσε με συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πολίτης» ο ίδιος ο Νίκος Αναστασιάδης.

Advertisement

Σε ερώτηση αν θα δώσει νέα παράταση στον Κύπρο Μιχαηλίδη, ο Πρόεδρος απάντησε «Όχι. Έχω δώσει παράταση για να επιτελέσει ένα έργο ένας πολύ αξιόλογος αξιωματικός και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι δε μπορεί επ’ άπειρον να δίνονται παρατάσεις».

Οι αλλαγές σκυτάλης στην ηγετική πυραμίδα

Ο Κύπρος Μιχαηλίδης αφυπηρετεί από το σώμα περί τα τέλη Ιουνίου και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες επικρατέστερος για να τον διαδεχθεί είναι ο νυν Υπαρχηγός της δύναμης Στέλιος Παπαθεοδώρου, που σε τέτοια περίπτωση αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η Ιουλίου.

Επικρατέστερος να αναλάβει θέση Υπαρχηγού ο σημερινός Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων Δημήτρης Δημητρίου, ενώ τη θέση βοηθού Αρχηγού φαίνεται να διεκδικούν οι Γιαννάκης Γεωργίου, Χριστόφορος Μαυρομμάτης και Μάριος Χριστοφίδης.

Πλησιάζει και για Γενικό Εισαγγελέα

Όσον αφορά το ποιος θα διαδεχθεί τον Κώστα Κληρίδη που επίσης αφυπηρετεί από τη θέση του Γενικού Εισαγγελέα μέσα στο καλοκαίρι, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ερωτήθηκε αλλά περιορίστηκε να απαντήσει ότι «προέχει η διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network