MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιβάτες από το Ηνωμένο Βασίλειο να εξασφαλίζουν CyprusFlightPass

Advertisement

Sponsored by exness

Το Ηνωμένο Βασίλειο τοποθετείται στην Κατηγορία Β από την 1η Αυγούστου 2020.

Οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Κυπριακή Δημοκρατία από το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να εξασφαλίσουν το CyprusFlightPass από την ηλεκτρονική πλατφόρμα https://cyprusflightpass.gov.cy και να καταχωρήσουν τα αποτελέσματα εξέτασης Covid-19 με αρνητικό RT-PCR.

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Υπουργείο Μεταφορών, οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν από τις 20:00 (ώρα Η.Β.), της 31ης Ιουλίου 2020.

Προς αυτό το σκοπό, οι επιβάτες πρέπει να καταχωρήσουν τα αποτελέσματα εξέτασης Covid-19 με αρνητικό RT-PCR, δηλώνοντας σαφώς την ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της εξέτασης (εντός των τελευταίων 72 ωρών πριν από την ώρα αναχώρησης).

Εάν οι επιβάτες διαθέτουν το “NHS Covid-19 Notification”, τότε απαιτείται να καταχωρήσουν σε ενιαίο έγγραφο (pdf, jpeg) τα εξής:
α) «NHS Covid-19 Notification» με αρνητικό αποτέλεσμα,
β) «Test Site Pass» (Appointment Confirmation Email) στο οποίο αναγράφεται με σαφήνεια η ημερομηνία και ώρα του προγραμματισμένου ραντεβού. Ο χρόνος των 72 ωρών αρχίζει από την ώρα του προγραμματισμένου ραντεβού.

Εκτός από την εξασφάλιση του CyprusFlightPass, οι επιβάτες πρέπει να μεταφέρουν μαζί τους, σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, και τα δύο έγγραφα (α και β πιο πάνω).

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΚΟΠ

ShootandGoal