MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων: Κάλεσμα για ενότητα μέσω των συνομιλιών

Advertisement

Sponsored by exness

H Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων, «βαθιά προβληματισμένη και στεναχωρημένη από το όλο κλίμα που δημιουργείται στο πολιτικό προσκήνιο», καλεί τον κυπριακό λαό και τον πολιτικό κόσμο σε ενότητα.

Advertisement

Επιδίωξη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η καλύτερη δυνατή και υπεύθυνη διαχείριση του εθνικού προβλήματος στα πλαίσια των διεξαγόμενων συνομιλιών σε αυτή την κρίσιμη καμπή τους, αφαιρώντας τις οποιεσδήποτε κομματικές φιλοδοξίες.

Η Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων συνήλθε την Τετάρτη σε ειδική συνεδρία υπό την προεδρία του Δημάρχου Αμμοχώστου και Προέδρου της Ένωσης Δήμων και εξέτασε το θέμα της απαραίτητης ενότητας του κυπριακού ελληνισμού ενόψει των συνεχιζόμενων συνομιλιών για το Κυπριακό και των βουλευτικών εκλογών τον προσεχή Μάιο.

Αναφέροντας ότι είναι αναντίλεκτο δημοκρατικό δικαίωμα και συνταγματική επιταγή η πραγματοποίηση εκλογών για την ανάδειξη των Αντιπροσώπων του λαού στη Βουλή, σημειώνει ότι υπάρχουν πολύ σοβαροί και σημαντικοί λόγοι η όλη προεκλογική εκστρατεία στην Κύπρο να διεξαχθεί σε κόσμιο και ήπιο κλίμα, με βασικούς άξονες τον πολιτικό πολιτισμό, το σεβασμό και την έγκυρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση του δοκιμαζόμενου κυπριακού λαού.

«Από την εμπειρία του παρελθόντος γνωρίζουμε ότι η πόλωση και η διάσπαση του λαού πληρώθηκε πολύ ακριβά, αφού μόνο ζημιά έχει προκαλέσει μέχρι τώρα στον τόπο μας, προκαλώντας και διαιωνίζοντας πλείστα όσο δεινά στον κυπριακό λαό και στον προσφυγικό κόσμο ειδικότερα που καρτερικά από το 1974 αναμένει τη δικαίωση και εξυπηρετώντας άθελα τους απώτερους στόχους του τουρκικού επεκτατισμού», αναφέρεται.

Η Επιτροπή καλεί τα ΜΜΕ να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης ενόψει των πολύ κρίσιμων εθνικών στιγμών και του σημαντικού ρόλου που έχουν να επιτελέσουν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΟΙ ΠΑΦΙΤΕΣ…

ShootandGoal