MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιθυμία της ιδίας να πεθάνει ισχυρίστηκε ο συζυγοκτόνος. Αντέδρασε το θύμα αλλά δεν πτοήθηκε

Advertisement

Sponsored by exness

Επιθυμία της ιδίας να πεθάνει ισχυρίστηκε ο 74χρονος Βρετανός που σκότωσε τη γυναίκα του στην Πάφο – Υπέφερε από τους πόνους λόγω της λευχαιμίας – Της έκλεισε το στόμα και τη μύτη μέχρι να πεθάνει – Αντέδρασε το θύμα κατά το τελικό στάδιο αλλά δεν πτοήθηκε ο σύζυγός της – Επιχείρησε να βάλει τέρμα στη ζωή του ο 74χρονος – Νοσηλεύεται στην Εντατική του νοσοκομείου Πάφου

Λίγες ώρες μετά το πρωτοφανές φονικό στην Πάφο και οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως συνεχίζουν να σοκάρουν. Ο 74χρονος Βρετανός, κάτοικος του χωριού Τρεμιθούσα της Πάφου, ομολόγησε το έγκλημα λέγοντας ότι σκότωσε την σύζυγο του κλείνοντας της το στόμα και τη μύτη.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε και σε άλλο ρεπορτάζ της Cyprus Times, ο δράστης είχε αποστείλει μήνυμα στον αδελφό του στη Βρετανία που του γνωστοποιούσε την πρόθεση του καθώς όπως του είπε ήθελε να την απαλλάξει από τους αφόρητους πόνους και τα βάσανα αφού έπασχε από λευχαιμία. Ενημερώθηκε η Αστυνομία μέσω της Interpol και αστυνομικοί έσπευσαν στην οικία τους.

Άλλωστε όπως έγραφε στο μήνυμα αλλά όπως είπε τόσο προφορικά όσο και γραπτώς στους Αστυνομικούς, που τον ανέκριναν λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του, ήταν επιθυμία και της ίδιας της γυναίκας του προκειμένου να απαλλαγεί από το μαρτύριο και τα βάσανα που περνούσε λόγω της λευχαιμίας.

Η Αστυνομία με βάση ωστόσο και την παραδοχή του ιδίου έχει μαρτυρία ότι κατά το τελικό στάδιο της απόφραξης των αναπνευστικών οδών, το θύμα αντέδρασε, βλέποντας τον θάνατο να πλησιάζει και προσπάθησε ανεπιτυχώς να απωθήσει τον σύζυγο της. Επέμεινε μέχρι τέλους αφού αυτή ήταν η επιθυμία της, είπε.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος διαπίστωσε ότι η 75χρονη έφερε στο πρόσωπο εκχυμώσεις και εκδορές και πως ο θάνατος της φέρεται να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Σε κατοπινό στάδιο αναμένεται να γίνει η νενομισμένη νεκροτομή της 75χρονης.

Ο 74χρονος νοσηλεύεται πλέον φρουρούμενος στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του νοσοκομείου Πάφου. Όπως παραδέχθηκε πριν χάσει τις αισθήσεις του, προσπάθησε και ο ίδιος να θέσει τέρμα στην ζωή του με ένα συνδυασμό φαρμάκων και αλκοόλ.

Στο μεταξύ η Αστυνομία αναμένεται να εξασφαλίσει ένταλμα σύλληψης εναντίον του το οποίο θα εκετελεσθεί μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

Οι έρευνες για την υπόθεση φόνου συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network