MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επίθεση σε ηλικιωμένη στη Λεμεσό… Την έριξε στο έδαφος και την έκλεψε!

Advertisement

Sponsored by exness

Τον απόλυτο τρόμο έζησε 85χρονη γυναίκα από τη Λεμεσό – Άγνωστο της επιτέθηκε ενώ έκανε τον περίπατο της και την έκλεψε – Τράπηκε σε φυγή ο δράστης ενώ η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Advertisement

Άνανδρη επίθεση δέχθηκε χθες το απόγευμα 85χρονη γυναίκα στη Λεμεσό. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την καταγγελία της ηλικιωμένης στην αστυνομία, ήταν γύρω στις 3:30 χθες το απόγευμα όταν ενώ η 85χρονη έκανε τη βόλτα της στην οδό Δημητρίου Καμπούρογλου στην περιοχή Χαλκούτσας άγνωστος άντρας την πλησίασε και της επιτέθηκε.

Ο δράστης όρμησε στην ηλικιωμένη γυναίκα και της άρπαξε το σταυρό που φορούσε στο λαιμό, αξίας 500 ευρώ, ενώ της πήρε και το δερμάτινο τσαντάκι που είχε μαζί της και το οποίο περιείχε 300 ευρώ, το δελτίο ταυτότητας της 85χρονης και διάφορες φωτογραφίες.

Από την επίθεση που δέχθηκε η ηλικιωμένη έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε ότι έφερε εκδορές στη μύτη και τον αγκώνα. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών η 85χρονη απελύθη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην αστυνομία η ηλικιωμένη, ο δράστης περιγράφεται νεαρός, κανονικής σωματικής διάπλασης και ύψους, με κοντά ξανθά μαλλιά και τη στιγμή της επίθεσης φορούσε μαύρα ρούχα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network