MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επίθεση με ρόπαλα Ανορθωσιατών σε οίκημα ΣΥΦΙ Νέας Σαλαμίνας

Advertisement

Sponsored by exness

Μασκοφόροι οπαδοί της Ανόρθωσης επιτέθηκαν με ρόπαλα στο οίκημα ΣΥΦΙ Νέας Σαλαμίνας στη Λάρνακα – Τραυματίστηκε 19χρονος από τα Λειβάδια – Τα «έκαναν» γυαλιά καρφιά στο οίκημα

Advertisement

Επίθεση  μασκοφόρων με ρόπαλα στο  οίκημα του Συνδέσμου Φιλάθλων (ΣΥΦΙ) Νέας Σαλαμίνας στο Στάδιο Αμμόχωστος σημειώθηκε χτες το βράδυ  με ένα  θαμώνα να μεταφέρεται τραυματίας στο Νοσοκομείο και  αρκετές υλικές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9:10 το βράδυ λήφθηκε  πληροφορία στην Αστυνομία ότι ομάδα 50 περίπου οπαδών της Ανόρθωσης  οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κασκόλ της ομάδας τους  και κρατούσαν ξύλινα ρόπαλα εισήλθαν στο οίκημα  του ΣΥΦΙ που βρίσκεται δίπλα από την κεντρική  είσοδο του σταδίου «Αμμόχωστος» μέσα στο οποίο βρίσκονταν 10 πρόσωπα.

Την ώρα της επίθεσης οι θαμώνες εγκατέλειψαν το οίκημα ενός 19χρονου από τα Λειβάδια ο οποίος τελικά δέχτηκε επίθεση από τους κουκουλοφόρους.

Τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και αφού έγινε συρραφή ντου τραύματος απολύθηκε.

Οι  αστυνομικοί που μετέβησαν  στο οίκημα διαπίστωσαν ότι προκλήθηκαν  αρκετές ζημιές τόσο στην επίπλωση όσο και στις τζαμαρίες  και την μεταλλική περίφραξη του οικήματος.

Ο 19χρονος  δήλωσε αδυναμία για λόγους υγείας όταν κλήθηκε στην Αστυνομία για να δώσει κατάθεση.

Εξετάσεις  διενεργεί το ΤΑΕ Λάρνακας

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network