MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιτέθηκε στη σύζυγό του κι έκλεψε εισπράξεις εταιρείας 70 χιλιάδων. Τον σταμάτησε πολίτης

Advertisement

Sponsored by exness

Πήγε να κλέψει τις εισπράξεις εταιρείας που δούλευε η σύζυγός του στη Λεμεσό – Την προσέγγισε με μάσκα και έκλεψε τσάντα με 70 χιλιάδες – Τον καταδίωξε και τον ακινητοποίησε πολίτης – Ομολόγησε τη ληστεία λόγω οικονομικών δυσκολιών – Όλες οι πληροφορίες

Υπόθεση ληστείας διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Advertisement

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους οι Αρχές, γύρω στις 08.45 το πρωί, 43χρονη βοηθός Λογιστηρίου εταιρείας που διαχειρίζεται εστιατόρια στο κέντρο της πόλης, παρέλαβε τα χρήματα των εισπράξεων των εστιατορίων για το τριήμερο με σκοπό να τα μεταφέρει στο λογιστήριο για καταμέτρηση.

Ενώ βρισκόταν στην πλατεία του μεσαιωνικού Κάστρου στην Λεμεσό δέχθηκε επίθεση από πίσω από άγνωστο πρόσωπο οποίος την έσπρωξε και την οδήγησε σε παρακείμενο πεζόδρομο όπου την έσπρωξε ξανά και άρπαξε με την βία την τσάντα με τις εισπράξεις, που ανέρχονται περίπου σε 70 χιλιάδες ευρώ και τράπηκε σε φυγή με νότια κατεύθυνση.

Σύμφωνα με την περιγραφή, ο δράστης φορούσε μαύρο φούτερ και είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με ιατρική μάσκα, γυαλιά ηλίου ενώ έφερε γάντια.

Η 43χρονη κάλεσε βοήθεια και πολίτης καταδίωξε το δράστη και κατόρθωσε να τον ανακόψει και να τον ακινητοποιήσει σε απόσταση 300 μέτρων από την σκηνή.

Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και περίπολο της ΑΔΕ, ο Βοηθός υπεύθυνος και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβηκαν στη σκηνή για εξετάσεις.

Όπως διαπιστώθηκε δράστης ήταν 47χρονος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είναι ο σύζυγος της 43χρονης.

Ερευνήθηκε το όχημα του 47χρονου όπου εντοπίστηκε η τσάντα πλάτης που έκλεψε με διάφορους φακέλους με χρηματικά ποσά.

Στην συνέχεια ο ύποπτος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και ανακρινόμενος ομολόγησε ότι διέπραξε την ληστεία λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει ενώ ισχυρίστηκε ότι η σύζυγος του δεν γνώριζε για αυτή του την ενέργεια.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network