MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιτέθηκε σε διεθνή αθλητή της σκοποβολής πιάνοντας τον από το λαιμό

Advertisement

Sponsored by exness

Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής στη διάρκεια συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της αστυνομίας.

Advertisement

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, ενώ συνεδρίαζε το Διοικητικό Συμβούλιο της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού (ΣΚΟΛΕΜ) πρόσωπο που εισήλθε στο χώρο και το οποίο σχετίζεται με το νέο καθεστώς διαχείρισης του σκοπευτηρίου, επιτέθηκε σε διεθνή αθλητή της σκοπευτικής οργάνωσης, που εκείνη την ώρα παρακολουθούσε τη συνεδρία.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία που έγινε στις αρχές και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν στην απαίτηση του προσώπου αυτού να εξέλθουν οι παρευρισκόμενοι του χώρου ο αθλητής ρώτησε ποιος είναι ο ρόλος του, αυτός του επιτέθηκε πιάνοντας τον από το λαιμό.

Τότε επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι για να τον απομακρύνουν, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε στο σημείο και η Αστυνομία.

Ο διεθνής αθλητής της σκοπευτικής οργάνωσης, με συμμετοχές σε παγκόσμιους και πανευρωπαϊκούς αγώνες στο ενεργητικό του, μετέβη στο Νοσοκομείο για εξετάσεις όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει εκδορές και ακολούθως στην αστυνομία όπου και κατήγγειλε το συμβάν.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network