MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιτέθηκε σε αστυνομικό και αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο PCR στο αεροδρόμιο. Χειροπέδες σε 33χρονη

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό κράτηση 33χρονη για επίθεση εναντίον αστυνομκού, άρνηση χρήσης προστατευτικής μάσκας και διενέργεια PCR

Υπό κράτηση τέθηκε 33χρονη για επίθεση εναντίον αστυνομικού και άρνησης χρήσης προστατευτικής μάσκας κατά παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου .

Advertisement

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χτες στις 14:25 περίπου αφίχθη στο αεροδρόμιο Πάφου με πτήση προερχόμενη από την Μόσχα, γυναίκα κάτοχος ρωσικού διαβατηρίου ηλικίας 33 ετών η οποία είναι μόνιμη κάτοικος Αγίας Νάπας.

Η 33χρονη είπε ο κ. Ιωάννου , φέρεται να αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο PCR test και ούτε έφερε προστατευτική μάσκα . Για την υπόθεση ειδοποιήθηκε η Αστυνομία μέλη της προσέγγισαν την γυναίκα και της ανέφεραν ότι διέπραξε αδικήματα κατά παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Η 33χρονη δεν συμμορφώνονταν ενώ στην συνέχεια παρέδωσε το διαβατήριο της σε αστυνομικό για να καταγραφούν τα στοιχεία της.

Ακολούθως ωστόσο φέρεται να κτύπησε με τα χέρια της τον αστυνομικό , άρπαξε το διαβατήριο και παράλληλα με το σώμα της έσπρωξε τον αστυνομικό για να αποφύγει τον έλεγχο . Η 33χρονη συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Στην συνέχεια αυτή , κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαιοσύνης. Τελικά συγκατατέθηκε και της έγινε έλεγχος PCR test .

Η Αστυνομία Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network