MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιτέθηκε σε αστυνομικό 47χρονος στη Λάρνακα. Η ανακοπή μετά την διαφυγή και τα παράνομα στο όχημα

Advertisement

Sponsored by exness

Συνελήφθη στη Λάρνακα 47χρονος από την επαρχία Λευκωσίας για το αδίκημα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού 

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις 16.40, μέλη του τμήματος Ειδικών Καθηκόντων της Πύλας, ενώ βρίσκονταν στην Λεωφόρο Μακαρίου στην Πύλα, έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει οδηγώντας αμελώς.

Με τη βοήθεια άλλων τμημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας έγινε κατορθωτό να ανακοπεί το όχημα στο παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας παρά τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ορόκλινης.

Όταν τα μέλη της Αστυνομίας πλησίασαν το αυτοκίνητο ο οδηγός φέρεται να άρχισε να φωνάζει και ενώ βρισκόταν μέσα στο όχημα να κλωτσά αστυνομικό μέλος του ΟΠΕ.

Ο άνδρας συνελήφθηκε και από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 47χρονο από την επαρχία Λευκωσίας.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν τσιγάρα τα οποία όπως ανέφερε, αγόρασε από κατάστημα στην Πύλα χωρίς να πληρώσει τους νενομισμένους δασμούς.

Επί τόπου κλήθηκαν μέλη του Τμήματος Τελωνείων τα οποία του επέβαλαν να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο για τα αδασμολόγητα τσιγάρα.

Ο αστυνομικός που κτυπήθηκε, διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού εξετάστηκε και έτυχε των Πρώτων Βοηθειών στη συνέχεια απολύθηκε.

Ο 47χρονος αναμένεται αργότερα σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του για το αδίκημα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal