MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιτέθηκαν σε χρηματαποστολή οι ληστές στη Λεμεσό. Πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Σε συναγερμό η Αστυνομία στη Λεμεσό – Φαίνεται ότι επιχείρησαν να «χτυπήσουν» την χρηματαποστολή σε γνωστό πολυκατάστημα της πόλης – Στις φλόγες όχημα σε κοντινή απόσταση – Ρίφθηκαν και πυροβολισμοί αναφέρουν οι πληροφορίες

Advertisement

Απόπειρα ληστείας διαπράχθηκε σε μεγάλο, γνωστό πολυκατάστημα της Λεμεσού, θέτοντας σε συναγερμό την Αστυνομία που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της πόλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται ότι οι ληστές στόχευσαν το αυτοκίνητο της χρηματαποστολής. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ληστές παραμόνευαν στο χώρο στάθμευσης μέσα σε αυτοκίνητο και όταν είδαν την χρηματαποστολή επιτέθηκαν. Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση φαίνεται ότι οι δράστες -ο αριθμός των οποίων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός- έριξαν και πυροβολισμούς για εκφοβισμό, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

Όπως ενημερωνόμαστε φαίνεται ότι οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, ωστόσο τα μέλη της χρηματαποστολής πρόλαβαν να ρίξουν τα λεφτά πίσω στο όχημα τους.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Στο μεταξύ, στις φλόγες παραδόθηκε όχημα, σε κοντινή απόσταση.

Στην προσπάθεια του να διαφυλάξει τα χρήματα, τραυματίστηκε ένα μέλος της χρηματαποστολής, ευτυχώς ελαφρά. Όπως πληροφορούμαστε φέρει τραύμα στο χέρι και κάποια άλλα ελαφρά τραύματα, μετά από χτύπημα με σίδερο.

Η Αστυνομία διεξάγει εντατικές έρευνες για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.

Δείτε Βίντεο από τη σκηνή:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network