MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιτελείο Νικολαΐδη: Συνεχίζεται ο πόλεμος λάσπης και τα fake news από το περιβάλλον του Αρμεύτη

Advertisement

Sponsored by exness

Ανακοίνωση του εκλογικού επιτελείου του Δημάρχου Λεμεσού και υποψήφιου Νίκου Νικολαΐδη – «Το Επιτελείο του κ. Αρμεύτη συνεχίζει τον πόλεμο λάσπης αντί να δώσει απαντήσεις στα πραγματικά ζητήματα που αφορούν τον υποψήφιο του»

Το Επιτέλειο του Δημάρχου Λεμεσού και υποψηφίου για τις επικείμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νίκου Νικολαΐδη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά από τον ανθυποψήφιο του Γιάννη Αρμεύτη να λάβει θέση στον «πόλεμο», που όπως αναφέρεται, δέχεται ο κύριος Νικολαΐδης.

Advertisement

«Δυστυχώς, από το περιβάλλον του κ. Αρμεύτη συνεχίζεται ο πόλεμος λάσπης και τα fake news. Είναι λυπηρό γιατί σε αυτό τον «πόλεμο» πρωτοστατούν συγγενείς του τέως Δημάρχου με άρθρα και αναρτήσεις τους», αναφέρει η ανακοίνωση.

Το επιτελείο του κ. Αρμεύτη, σημειώνει, καλό είναι να επικεντρωθεί στις απαντήσεις που πρέπει να δώσει για τα πραγματικά ζητήματα του υποψηφίου του:

· το μπάζωμα αρχαίων, ενώ το γραφείο του ήταν μελετητές,

· τις πολλές προτάσεις του για αλόγιστη ανάπτυξη σε ευαίσθητα σημεία της πόλης, τις οποίες το Δημοτικό Συμβούλιο απέρριψε,

· και τα δεκάδες ερωτήματα πολιτικής ηθικής και δεοντολογίας που αφορούν την παράτυπη εμπλοκή πρώην μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και στενών συγγενικών τους προσώπων στην αδειοδότηση αναπτύξεων, για τις οποίες ήταν οι ίδιοι μελετητές, κατά την προηγούμενη δεκαετία.

«Ο κύριος Αρμεύτης όσο και αν θολώνει τα νερά, πρέπει να διαλέξει πλευρά: Δεν μπορεί ταυτόχρονα να συναλλάσσεται και να εξυπηρετεί τους μεγάλους πελάτες του, αλλά και να θέλει να ηγηθεί της Λεμεσού. Ή με τα συμφέροντα των λίγων ή με τους πολίτες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network