MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιτάφιος και φέτος στον Άγιο Γεώργιο Εξορινό

Advertisement

Sponsored by exness

Η Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας – Αμμοχώστου και η Ομάδα Πρωτοβουλίας «Αμμόχωστος η Πόλη μας» ανακοινώνουν ότι θα τελεστεί το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, 29 Απριλίου, η ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Εξορινού, στην εντός των τειχών κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Advertisement

 Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η ακολουθία του Επιταφίου θα αρχίσει στις 16.30 το απόγευμα και αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 8 το βράδυ. Γύρω στη μία το μεσημέρι θα τελεστεί η ακολουθία της ταφής του Χριστού και από εκείνη την ώρα οι πιστοί θα μπορούν να προσέρχονται για προσκύνηση του Επιταφίου».

 Λεωφορεία από όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου θα δρομολογηθούν δωρεάν για να μεταφέρουν τους πιστούς στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Εξορινού.

Από το Παραλίμνι τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν γύρω στις 15:30 το μεσημέρι από την πλατεία Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου με ενδιάμεσες στάσεις, στην Εκκλησία της Παναγίας στη Δερύνεια, στο Φρέναρος και στις Βρυσούλες.

Πού να απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για να κρατήσουν θέσεις στα λεωφορεία στην κυρία Μαρία Δημητρίου στο τηλέφωνο 99637220 και στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας – Αμμοχώστου στα τηλέφωνα 23812444/456.

Από τη Λεμεσό το λεωφορείο θα αναχωρήσει από τον Άγιο Γεώργιο Χαβούζας στις 13:30 το μεσημέρι και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 99587110.

 Από τη Πάφο το λεωφορείο θα αναχωρήσει από το Παφιακό Γήπεδο στη 13.00 το μεσημέρι και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν θέσεις επικοινωνώντας με το τηλέφωνο 99587110.

 Από τη Λευκωσία το λεωφορείο θα αναχωρήσει από το Κέντρο Χειροτεχνίας στις 14.30 το μεσημέρι και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο  99587110.

Από τη Λάρνακα τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το χώρο της Πυροσβεστικής γύρω στις 15.00 το μεσημέρι και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 99587110.

 Οι δηλώσεις για κρατήσεις θέσεων στα λεωφορεία πρέπει να γίνουν μέχρι τις 17.00 το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης 28 Απριλίου.

Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας – Αμμοχώστου «καλεί όσους πιστούς μπορούν, να παρευρεθούν στην ακολουθία του Επιταφίου στην κατεχόμενη Αμμόχωστο».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal