MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιστρέφει η βαρυχειμωνιά… μετά την άνοδο!

Advertisement

Sponsored by exness

Αλλάζει και πάλι ο καιρός αλλά… από Πέμπτη – Επιστρέφει η βαρυχειμωνιά

Advertisement

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 17 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 18 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες µετά το µεσηµέρι ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Αραιή σκόνη αναµένεται να παρατηρείται κατά διαστήµατα, την Τρίτη και την Τετάρτη, στην ατµόσφαιρα.

Ξανά βαρυχειμωνιά…

Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος αλλά αργότερα αναµένεται να καταστεί σε αρκετές περιοχές κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ σε κάποιες ορεινές περιοχές χιονόπτωση. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο την Τρίτη και την Τετάρτη και πτώση την Πέµπτη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network