MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιστολή τον Υπουργό Παιδείας για Παγκύπριες απέστειλαν σοι οργανωμένοι γονείς Μέσης

Advertisement

Sponsored by exness

Επιστολή τον Υπουργό Παιδείας για Παγκύπριες απέστειλαν σοι οργανωμένοι γονείς Μέσης

Επιστολή στον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, με την οποία ζητούν την αναθεώρηση του Προγράμματος των Παγκύπριων Εξετάσεων και στην οποία καταγράφουν σειρά από εισηγήσεις, απέστειλαν σήμερα οι οργανωμένοι γονείς Μέσης Εκπαίδευσης, είπε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, Χαράλαμπος Διονυσίου.

Advertisement

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Διονυσίου είπε ότι η Παγκύπρια Συνομοσπονδία μετά από την ανακοίνωση του Προγράμματος των Παγκύπριων Εξετάσεων, την 1η Απριλίου, και τον εντοπισμό σημείων που προκαλούσαν «επιπρόσθετο άγχος σε μεγάλη μερίδα μαθητών από το γεγονός ότι δεν υπήρχε μεγάλο χρονικό διάστημα για επαρκή προετοιμασία σε κάποια γνωστικά αντικείμενα, απέστειλε λίγο μετά το μεσημέρι επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας με την οποία ζητούσε την αναθεώρηση του Προγράμματος των Παγκύπριων Εξετάσεων καταγράφοντας και σειρά από εισηγήσεις».

Ο κ. Διονυσίου ανέφερε ότι στην επιστολή τους ζητούν, μεταξύ άλλων, να επιμηκυνθεί η χρονική περίοδος των Παγκύπριων Εξετάσεων, αφού τρεις μέρες επηρεάζονται από τις βουλευτικές εκλογές, για να μην είναι εις βάρος των τελειόφοιτων μαθητών η διαδικασία των βουλευτικών εκλογών.

Ζητούν, επίσης, τα σχολεία την Παρασκευή, 28 Μαΐου, να χρησιμοποιηθούν τουλάχιστον μέχρι τις 10.00 το πρωί ως εξεταστικό κέντρο. Όπως διευκρίνισε ο κ. Διονυσίου, τα σχολεία την μέρα αυτή θα ήταν κλειστά για προετοιμασία τους ως εκλογικά κέντρα ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

Ζητούν, τέλος, και την μετακίνηση της εξέτασης του μαθήματος της Χημείας ή της Βιολογίας και της Λογιστικής ή των Οικονομικών Μαθηματικών, που επηρεάζει μεγάλο αριθμό μαθητών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network