MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιστολή στην Υπ. Εργασίας για Υπηρεσία Διαχείρισης Επιδομάτων απέστειλε η ΕΚΥΣΥ

Advertisement

Sponsored by exness

Επιστολή στην Υπ. Εργασίας για την Υπηρεσία Διαχείρισης Επιδομάτων απέστειλε η ΕΚΥΣΥ – «Τα τηλέφωνα είναι πάντοτε κλειστά…» σημειώνει

Το σοβαρό πρόβλημα, “που η Υπηρεσία Διαχείρισης Επιδομάτων δεν επίλυσε μέχρι σήμερα, παρόλες τις έντονες φωνές διαμαρτυρίας χαμηλοσυνταξιούχων, οι οποίοι χρειάζονται να επικοινωνήσουν μαζί της, αλλά δυστυχώς τα τηλέφωνα είναι πάντοτε κλειστά”, επαναφέρει, με χθεσινή επιστολή της προς την Υπουργό Εργασίας , η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων (Ε.ΚΥ.ΣΥ).

Advertisement

Σε σημερινή ανακοίνωση της, η ΕΚΥΣΥ αναφέρει ότι κλειστές είναι και οι πόρτες των γραφείων της Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιδομάτων και οι φύλακες δεν επιτρέπουν σε κανένα να φθάσει στους αρμοδίους λειτουργούς για να κάνει διαβήματα για την επίλυση του προβλήματος που παρουσιάζεται.

«Και αυτά δεν είναι τώρα που συμβαίνουν, έχει αρκετά χρόνια και είναι πάρα πολλά τα διαβήματα που έκανε η ΕΚΥΣΥ χωρίς ωστόσο να επιλυθεί το πρόβλημα. Η ΕΚΥΣΥ θεωρεί ότι είναι υποχρέωση του κράτους να μεριμνά ούτως ώστε οι πολίτες να μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω τηλεφώνων ιδιαίτερα την περίοδο αυτή», καταλήγει.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network