MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιστημονική μαρτυρία «έδειξε» τον βιαστή της Ολλανδής στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε 25χρονο για το βιασμό 23χρονης Ολλανδής στην Πάφο – Στα ίχνη του ύποπτου μετά από επιστημονική μαρτυρία – Αρνείται κάθε ανάμειξη ο 25χρονος

Advertisement

Έπειτα από επιστημονική μαρτυρία η αστυνομία συνέλαβε έναν 25χρονο σχετικά με την υπόθεση βιασμού μίας 23χρονης Ολλανδής στην Πάφο.

Ο 25χρονος ανακρινόμενος αρνήθηκε κάθε ανάμειξη με το περιστατικό ωστόσο δε μπορεί να αμφισβητηθεί η επιστημονική μαρτυρία που τον συνδέει με την υπόθεση. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου της Πάφου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η νεαρή, στις 3 Οκτωβρίου, ο άγνωστος της άντρας της πρότεινε, ενώ κατευθυνόταν πεζή, να τη μεταφέρει με το μοτοποδήλατο του στο διαμέρισμα της. Αντί αυτού, ωστόσο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, την μετέφερε σε ανοικτό χώρο και ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, χωρίς τη θέληση της ενώ της απέσπασε την τσάντα της. 

Σημειώνεται ότι λίγες μέρες μετά την καταγγελία η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός άλλου 25χρονου εναντίον του οποίου δεν προέκυψε τίποτα και έτσι αφέθηκε ελεύθερος. 

O 32χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών. 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network