MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επισκέφθηκε τις επαρχίες ο Αρχηγός της Αστυνομίας. «Δεν προέκυψε κανένα σημαντικό ζήτημα»

Advertisement

Sponsored by exness

Όλα κύλησαν ομαλά κατά τη σημερινή ημέρα και τη διαδικασία της ψηφοφορίας, σύμφωνα με τον Αρχηγό της Αστυνομίας – Επισκέφθηκε όλες τις επαρχίες – Οι δηλώσεις του από την επαρχία Πάφου

Επισκέψεις και επιθεωρήσεις σε όλες τις επαρχίες πραγματοποίησε σήμερα ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου ενόψει την ημέρα των βουλευτικών εκλογών και των ειδικών σχεδίων που εκπονήθηκαν από πλευράς Αστυνομίας, τόσο στα εκλογικά κέντρα όσο και με τις κινητές κάλπες.

Advertisement

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους λίγο πριν το κλείσιμο των καλπών και τη λήξη  της ψηφοφορίας, από την επαρχία της Πάφου ο Αρχηγός της Αστυνομίας δήλωσε ότι «σήμερα είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την επαρχία της Λεμεσού και κατόπιν την επαρχία Πάφου για να διαπιστωθεί ότι δεν έχει προκύψει οποιοδήποτε σημαντικό ζήτημα για τις εκλογές».

«Προσωπικά εκ μέρους της ηγεσίας να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στα μέλη μας καθώς και στις υπόλοιπες υπηρεσίες του Υπ. Εσωτερικών που μαζί μας είχαν άριστο συντονισμό για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρχηγός της Δύναμης.

Σε ερώτηση για τα «μικροεπεισόδια» που σημειώθηκαν σε διάφορες επαρχίες κατά τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, όπως είναι για παράδειγμα η άρνηση μάσκας, ότι αρχηγός ανέφερε ότι «κάποια μικροζητήματα που υπήρξαν έτυχαν άμεσου χειρισμού. Δεν θεωρούμε ότι αποτέλεσαν σημαντικά ζητήματα προς την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εκλογών».

Ενώ όσον αφορά τις κινητές κάλπες, ο ίδιος σημείωσε ότι και σε αυτόν τον τομέα η διαδικασία διεξήχθη ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network