MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επισκέφθηκε την Θεολογική Σχολή ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Επισκέφθηκε την Θεολογική Σχολή ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος – Ξεναγήθηκε στους χώρους και ενημερώθηκε για το έργο που επιτελείται

Επίσκεψη στη Θεολογική Σχολή της Εκκλησίας Κύπρου πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο.

Advertisement

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Αρχιεπισκοπή, τον Μακαριώτατο υποδέχθηκαν με ύμνους οι φοιτητές της σχολής, ενώ στη συνέχεια ο Διευθυντής τής Σχολής Πρωτοπ. Κυπριανός Κουντούρη, εξήγησε στον Μακαριώτατο τον τρόπο λειτουργίας της Σχολής, τις υπηρεσίες που προσφέρει στους φοιτητές και το έργο το οποίο επιτελείται σε αυτό το πανεπιστημιακού επιπέδου θεολογικό ίδρυμα, το οποίο ήλθε να συμπληρώσει ένα μεγάλο κενό της εκπαιδευτικής και εκκλησιαστικής ζωής τής Κύπρου.

Παρόντες κατά την συνάντηση αυτή ήταν και το μόνιμο προσωπικό της Σχολής, καθηγητές και γραμματείς.

Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε τον Διευθυντή για την ξενάγηση και εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την άρτια οργάνωση τής Σχολής, που αποτελεί ακόμη ένα έργο του νυν Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου.

Ως ενθύμια επιδόθηκαν στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών μία εικόνα τής Αγίας Τριάδος, στην οποία η Σχολή είναι αφιερωμένη, καθώς και αργυρό αντίγραφο τής σφραγίδος τής Σχολής.

Τέλος, ψάληκε πολυχρονισμός στον Μακαριώτατο Αθηνών εκ μέρους των φοιτητών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network