MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επισκέφθηκε την Λιμενική Αστυνομία στη Λεμεσό ο Αρχηγός (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας κ. Κύπρου Μιχαηλίδη με τη Διοίκηση και μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας

Advertisement

Συνάντηση με τη Διοίκηση και τα μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας (Λ&ΝΑ), είχε σήμερα ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, στο πλαίσιο των συναντήσεων του με επικεφαλής και μέλη των Αστυνομικών Διευθύνσεων, Τμημάτων, Μονάδων και Υπηρεσιών, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Λ&ΝΑ, στη Λεμεσό.

Κατά την εκεί επίσκεψη του, ο Αρχηγός Αστυνομίας παρουσίασε το όραμα, τους στόχους και τις προτεραιότητες της Ηγεσίας του Σώματος και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τα μέλη της Μονάδας.

Ειδικά, αναφερόμενος στη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, ο Αρχηγός εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελούν τα μέλη της, όσον αφορά στην επιτήρηση των θαλάσσιων συνόρων και των χωρικών υδάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος, ιδιαίτερα της διακίνησης ναρκωτικών, της λαθρομετανάστευσης, του λαθρεμπορίου και της τρομοκρατίας. Ακόμη, δεν παρέλειψε να τονίσει το σημαντικό ανθρωπιστικό τους έργο, μέσα από τη συμμετοχή σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης και την παροχή βοήθειας που προσφέρουν σε αρκετές περιπτώσεις, σε πρόσωπα που κινδυνεύουν στη θάλασσα.

Παράλληλα, αναφερόμενος στις προσπάθειες για εκσυγχρονισμό της Αστυνομίας Κύπρου, υπογράμμισε την τεράστια σημασία που προσδίδει η Ηγεσία στη στήριξη των μελών της Αστυνομίας και στη βελτίωση, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, του εργασιακού περιβάλλοντος και των συνθηκών στις οποίες καλούνται να επιτελέσουν τα πολυάριθμα και απαιτητικά τους καθήκοντα. Στόχος μας είπε ο Αρχηγός, είναι η Αστυνομία, να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στον πολίτη και να συνεργαστεί μαζί του για περαιτέρω ενδυνάμωση του αισθήματος ασφάλειας του κοινού.

Σκοπός των συναντήσεων του Αρχηγού, με τα μέλη της Αστυνομίας, είναι η ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων μεταξύ της Ανώτατης Ηγεσίας της Αστυνομίας και των μελών του Σώματος, καθώς και η επίλυση εργασιακών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network