MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επίσημα υπέρ του Αθανάσιου ο Κύκκου Νικηφόρος

Advertisement

Sponsored by exness

Γραπτή δήλωση με την οποία εκφράζει τη στήριξή του στον Άγιο Λεμεσού εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μητροπολίτης Κύκκου.

Για σαφές και πλήρες μήνυμα υπέρ του Μητροπολίτη Αθανάσιου κάνει λόγο ο Μητροπολίτης Κύκκου και εκφράζει στήριξη υπέρ του στη διαδιαδικασία ανάδειξης νέου αρχιεπισκόπου.

Advertisement

«Ακολουθώντας την ετυμηγορία κλήρου και λαού όπως και για λόγους τους οποίους μου υπαγορεύει η αρχιερατική μου συνείδηση δηλώνω πέρα από σκοπιμότητες και μεθοδεύσεις ότι τάσσομαι ανεπιφύλακτα υπέρ της εκλογής του Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου και ανάδειξης του ως του νέου Αρχιεπισκόπου» αναφέρει στη δήλωση του.

Αυτούσια η δήλωση:

Με την ολοκλήρωση των Αρχιεπισκοπικών εκλογών και την καταμέτρηση των ψήφων, η συνείδηση του πληρώματος, κλήρου και λαού της Εκκλησίας της Κύπρου έδωσε στον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο το 36% στέλνοντας ένα σαφές και πλήρες μήνυμα ότι τάσσεται υπέρ της εκλογής του ειρημένου Μητροπολίτου ως του νέου Αρχιεπισκόπου Κύπρου.

Ως εκ τούτου και ακολουθώντας την ετυμηγορία κλήρου και λαού όπως και για λόγους τους οποίους μου υπαγορεύει η αρχιερατική μου συνείδηση δηλώνω πέρα από σκοπιμότητες και μεθοδεύσεις ότι τάσσομαι ανεπιφύλακτα υπέρ της εκλογής του Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου και ανάδειξης του ως του νέου Αρχιεπισκόπου.

Γι’ αυτό καλώ και τους λοιπούς αρχιερείς οι οποίοι συνέρχονται από την ίδια συνείδηση και στοιχούν στην εν λόγω κληρικολαική βούληση να πράξουν το ίδιο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network