MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επηρεάζονται πτήσεις της Olympic Air από και προς Λάρνακα-Αθήνα λόγω απεργίας Ελεγκτών στην Ελλάδα

Advertisement

Sponsored by exness

Ακύρωση και τροποποίηση πτήσεων Olympic Air στις 6 Μαΐου – Λόγω στάσης εργασίας Ελεγκτών στην Ελλάδα – Ενημερώνει η Aegean

Λόγω της 4ωρης στάσης εργασίας της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Μαΐου ακυρώνονται και τροποποιούνται πτήσεις της Olympic Air από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Advertisement

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η AEGEAN και Olympic Air ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021, λόγω της στάσης εργασίας από 11:00 έως 15:00 τοπική ώρα, της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος (ΕΕΕΚΕ) κατά τη συμμετοχή της στην 24ωρη γενική απεργία που εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ» προχωρούν σε ακυρώσεις και τροποποιήσεις των πτήσεων τους.

Συγκεκριμένα επηρεάζονται δύο πτήσεις της Olympic Air από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας από και προς την Αθήνα.

Ειδικότερα επηρεάζεται η πτήση με κωδικό ΟΑ903 από τη Λάρνακα προς την Αθήνα και πτήση με κωδικό ΟΑ904 από την Αθήνα με προορισμό τη Λάρνακα.

Για περισσότερες πληροφορίες καλούνται οι επιβάτες όπως επισκέπτονται το site της AEGEAN www.aegeanair.com και της Olympic Air www.olympicair.com ή επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 801 1120000 (από σταθερό) και 210 6261000 (από κινητό) για την AEGEAN, και 801 801 0101 (από σταθερό) και 210 3550500 (από κινητό) για την Olympic Air.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network