MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιπλέον μέτρα για προστασία του Ακάμα… Στο επίκεντρο ύποπτα οχήματα

Advertisement

Sponsored by exness

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για την καταστροφική πυρκαγιά στον Ακάμα – Θλίψη από τις εικόνες καταστροφής – Απορρίπτει τις κατηγορίες για τους κατοίκους της Ίνειας ο Κοινοτάρχης – Στο επίκεντρο δυο οχήματα που κινούνταν ύποπτα στην περιοχή – Λαμβάνονται επιπλέον μέτρα λέει στη Cyprus Times ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών, σχετικά με την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Ακάμα.

Advertisement

Η μεγάλων διαστάσεων πυρκαγιά, που κατέκαψε τρία τετραγωνικά χιλιόμετρα γης, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο από χθες το απόγευμα, ωστόσο δυνάμεις του Τμήματος Δασών παρέμειναν στην περιοχή καθόλη τη διάρκεια της νύχτας για τυχόν αναζωπυρώσεις.

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, μετέβησαν από νωρίς το πρωί στην περιοχή, όπου λαμβάνουν καταθέσεις, από τους κατοίκους των χωρίων της περιοχής, σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν μαρτυρία που θα τους οδηγήσει στη σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times πραγματοποιούν έρευνες ως προς τον εντοπισμό των δύο οχημάτων που θεάθηκαν χθες να κινούνται ύποπτα στην περιοχή.

Σε δηλώσεις του πάντως ο κοινοτάρχης Ίνειας, Γιάννος Τσίβικος, απέρριψε τις κατηγορίες, εναντίον των κατοίκων του χωριού του, ενώ συμφώνησε με τον διευθυντή του τμήματος Δασών για «ανεγκέφαλους».

Επιπλέον μέτρα στην περιοχή

Μιλώντας στη Cyprus Times ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου ανέφερε ότι λαμβάνονται επιπλέον μέτρα.

«Αν και δεν διανύουμε καλοκαιρινή περίοδος, τα μέτρα είναι αυξημένα», είπε.

Συγκεκριμένα είπε υπάρχει το πυροφυλάκιο και περίπολοι που γίνονται εντός του Ακάμα ωστόσο οι εμπρηστές επιλέγουν να δράσουν τις μέρες του κυνηγίου που καθιστά ευκολότερο το έργο τους και δυσκολότερο για τις δυνάμεις πυρόσβεσης.

Ο κύριος Αλεξάνδρου, τόνισε ότι υπάρχει αγαστή συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τους κατοίκους της περιοχής.

Σε σχέση με τις χθεσινές του δηλώσεις που αναφέρονται σε «ανεγκέφαλους» ο κ. Αλεξάνδρου ανέφερε πως μιλούμε για ένα με δύο άτομα που προκαλούν τους εμπρησμούς και τις πυρκαγιές και όχι για τους κατοίκους της περιοχής.

Πρόσθεσε πως υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση για τις 29 Νοεμβρίου στην οποία θα συμμετάσχουν όχι μόνο οι τοπικές αρχές αλλά και οι μη κυβερνητικές οργανώσεις και όλοι οι άλλοι ενδιαφερόμενοι για το θέμα του διαχειριστικού σχεδίου του Ακάμα .

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network