MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιμένει ότι δεν σχετίζεται με ελληνική σημαία το επεισόδιο η Θύρα 9 και βλέπει κάλυψη από την Αστυνομία

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9 αναφορικά με το επεισόδιο στις Πλάτρες, αναφέροντας ότι ο ιδιοκτήτης της οικίας πυροβόλησε πετυχαίνοντας οπαδό της ομάδας με γκαζοπίστολο.

Advertisement

Αναφέρουν επίσης ότι η Αστυνομία καλύπτει τον ιδιοκτήτη της οικίας «πλάθοντας μαζί του μια δήθεν ιστορία επίθεσης για την Ελληνική σημαία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το συγκεκριμένο περιστατικό ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση είχε με την Ελληνική σημαία. Στελέχη μας έφτασαν στις Πλάτρες από το πρωί του Σαββάτου και η συγκεκριμένη σημαία (μαζί με πολλές άλλες) βρισκόταν στο κέντρο του χωριού χωρίς να γίνει το παραμικρό. Ο χώρος που βρισκόταν η σημαία ήταν και το σημείο συνάντησης χιλιάδων ΟΜΟΝΟΙΑτων την Κυριακή το μεσημέρι πάλι χωρίς κανένα παρατράγουδο. Από εκεί ήταν που ξεκίνησε και η μεγάλη πορεία της ΘΥΡΑ 9 για το γήπεδο. Όλα αυτά έγιναν χωρίς κανένας να ασχοληθεί με την οποιαδήποτε σημαία κάτι που αποδεικνύει ότι το επεισόδιο που ακολούθησε δεν αφορούσε την σημαία.

Μετά το τέλος της προπόνησης και την αποχώρηση της μεγάλης μερίδας του κόσμου μας από τις Πλάτρες, κάποιοι κάθισαν σε κάποια εστιατόρια να φάνε. Όπως μας έχουν ενημερώσει από το σπίτι που στο τέλος έγινε το επεισόδιο υπήρξαν βρισιές προς τον κόσμο μας και προηγουμένως.

Κάποιοι δεν αντέδρασαν, μερικοί όμως απάντησαν στις βρισιές και έτσι ξεκίνησε μια έντονη λογομαχία. Τα πράγματα ξέφυγαν όταν ο «κύριος» μέσα από το σπίτι πυροβόλησε με γκαζοπίστολο πετυχαίνοντας ένα οπαδό της ομάδας μας, τότε εξαγριωμένοι οι υπόλοιποι επιτέθηκαν στο σπίτι το οποίο βρισκόταν στον 1ο όροφο σπάζοντας αρκετά πράγματα ανάμεσα τους και ο ιστός της σημαίας ενώ ανάγκασαν τον δράστη να κρυφτεί μέσα στο σπίτι. Όλα αυτά μπροστά από θαμώνες των γύρω μαγαζιών που άκουσαν τους πυροβολισμούς και το ανάφεραν στην αστυνομία η οποία εννοείτε ότι όταν έφτασε στο σημείο έψαχνε τους οπαδούς της ομάδας μας, που αντέδρασαν στους πυροβολισμούς, αφήνοντας ανενόχλητο τον δράστη.

Ενώ η αστυνομία από το βράδυ της Κυριακής γνωρίζει ακριβώς πως έγινε το περιστατικό επέλεξε να καλύψει τον δράστη πλάθοντας μαζί του μια δήθεν ιστορία επίθεσης για την Ελληνική σημαία σε μια προσπάθεια να ενοχληθεί η κοινή γνώμη λόγο μιας ψεύτικης βεβήλωσης της σημαίας καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τον χωριανό τους. Περιμένουμε την επίσημη απάντηση της αστυνομίας».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network