MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιμένει ο 67χρονος… μη παραδοχή στις κατηγορίες για τη φονική πυρκαγιά στον Αρακαπά

Advertisement

Sponsored by exness

Στο Κακουργιοδικείο ο 67χρονος για τη φονική πυρκαγιά στον Αρακαπά – Μη παραδοχή στις κατηγορίες – Νέα δικάσιμος τον Νοέμβριο

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στη Λεμεσό οδηγήθηκε σήμερα ο 67χρονος για τη φονική πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον Αρακαπά και επεκτάθηκε σε άλλες περιοχές της ορεινής Λεμεσού και Λάρνακας, αφήνοντας πίσω της τέσσερις νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές.

Advertisement

Ο ύποπτος παρέμεινε στην αρχική του θέση και απάντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες για άναμμα φωτιάς σε φυτείες-σοδειές και άναμμα φωτιάς στην ύπαιθρο.

Το Κακουργιοδικείο όρισε νέα δικάσιμο στις 19 Νοεμβρίου 2021.

Υπενθυμίζεται πως 67χρονος παραμένει ελεύθερος με όρους. Υπέγραψε χρηματική εγγύηση ύψους 50 χιλιάδων ευρώ με ένα αξιόχρεο εγγυητή, να παραδώσει τα προσωπικά του έγραφα να τοποθετηθεί στον κατάλογο stop list ενώ θα παρουσιάζεται μια φορά αντί τρεις φορές στον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγεια, όπως ήταν αρχικά.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το πρωινό της 3ης Ιουλίου είχε μεταβεί στο χωράφι του, στην κοινότητα Αρακαπά, για να ποτίσει εσπεριδοειδή και οπωροφόρα δέντρα και αρνείται ότι έθεσε οποιαδήποτε φωτιά.

Για την υπόθεση οι ανακριτές κατέχουν 8 συνολικά μαρτυρίες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal