MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιμένει… αθώα η μητέρα της 9χρονης και τα ρίχνει όλα στον πατέρα!

Advertisement

Sponsored by exness

Αποτροπιασμός, συγκλονισμός και μία κοινή γνώμη που αδυνατεί να πιστέψει τα όσα συγκλονιστικά έρχονται στο φως γύρω από την απίστευτη καταγγελία που αφορά σεξουαλική κακοποίηση 9χρονης στην Πάφο από την ίδια της τη μητέρα και το σύντροφο της.

Advertisement

Τα όσα ακούστηκαν χθες μέσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου Λεμεσού πίσω από τις κλειστές πόρτες –αφού η διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών- συγκλονίζουν με την υπόθεση να προσλαμβάνει απίστευτες διαστάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 9χρονη κατονόμασε άλλους τρεις συντρόφους της μητέρας της, ως δράστες της κακοποίησης της στο παρελθόν, απ’ όταν η ίδια ήταν στην ηλικία των 5 ετών.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με την καταγγελία που διερευνούν οι αρχές, η Ελληνοκύπρια μητέρα 34 χρονών, τα τελευταία δύο χρόνια, από το 2014 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016 φέρεται να συμμετείχε στη σεξουαλική κακοποίηση της 9χρονης κορούλας της από τον 32χρονο σύντροφο της. Και οι δύο τέθηκαν υπό κράτηση για περίοδο 8 ημερών. Ακόμα μεγαλύτερο αποτροπιασμό προκαλεί το γεγονός ότι η μητέρα κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη της από το 2012, όταν η κόρη της ήταν μόλις 5 ετών, με προηγούμενους συντρόφους της.

Τα ρίχνει στον πατέρα του παιδιού η 34χρονη μητέρα

Όπως είχε αναφερθεί και σε χθεσινό ρεπορτάζ της Cyprus Times, η μητέρα και ο συμβίος της αρνούνται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση, αναφέροντας ότι η μικρή λέει ψέματα κατόπιν παρότρυνσης του πατέρα της, με τον οποίο διέμενε τους τελευταίους δύο μήνες αφού το δικαστήριο του είχε παραχωρήσει την κηδεμονία της 9χρονης και του αδελφού της.

Τα όσα φρικτά ισχυρίζεται ότι βίωνε η μικρή, ήρθαν στο φως και η αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη των δύο, κατόπιν καταγγελίας που έγινε από λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network