MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επίλογος στην τραγωδία της Παραμύθας… Αθώος ή Ένοχος ο παιδοκτόνος;

Advertisement

Sponsored by exness

Αυλαία στην πολύκροτη υπόθεση παιδοκτονίας της Παραμύθας που συγκλόνισε το παγκύπριο δυόμιση χρόνια μετά.

Advertisement

Στις 14 Οκτωβρίου 2015 ο Τιμολέοντας Θεμιστοκλέους φέρεται να αφαίρεσε τη ζωή του 19χρονου γιου του Οδυσσέα στο σπίτι τους στην Παραμύθα και μάλιστα για ασήμαντη αφορμή.

Το Κακουργιοδικείο ανακοινώνει το πρωί της Τετάρτης την απόφαση του για τον 73χρονο κατηγορούμενο στην υπόθεση Τιμολέοντα Θεμιστοκλέους, ο οποίος αρνείται τη διάπραξη του αδικήματος, ότι δηλαδή πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του Οδυσσέα.

Σημειώνεται ότι ο Θεμιστοκλέους αντιμετώπιζε αρχικά κατηγορία  φόνου εκ προμελέτης, ωστόσο η κατηγορία στην πορεία μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο 19χρονος Οδυσσέας διαπληκτίστηκε με τον πατέρα του, ο οποίος στη συνέχεια φέρεται να τον πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα με κυνηγετικό όπλο. Ο 21χρονος αδερφός του θύματος, αφού άκουσε φωνές, έτρεξε στην αυλή και στην προσπάθεια του να αφοπλίσει τον πατέρα του, τον τραυμάτισε.

Τι ισχυρίζεται ο πατέρας

Ο 73χρονος πατέρας του θύματος, αρνείται τη διάπραξη του εγκλήματος και κατηγορεί τον έτερο γιο του Αλέξανδρο. Όπως σημείωσε στην κατάθεσή του, τα δυο αδέλφια τσακώθηκαν μεταξύ τους και επενέβη για να τους χωρίσει, με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει το όπλο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network