MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επικρίσεις Μπουρτζιού εναντίον τουρκικού ΜΜΕ για δημοσίευμα που αφορά τον Ακιντζί

Advertisement

Sponsored by exness

Επικρίσεις Μπουρτζιού εναντίον τουρκικού ΜΜΕ για δημοσίευμα που αφορά τον Ακιντζί – «Ο  Ακιντζί υπονομεύει τις αδελφικές σχέσεις ανάμεσα στην Τουρκία και το ψευδοκράτος», αναφέρει το δημοσίευμα

Έντονα αντέδρασε ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Μπαρίς Μπουρτζιού σε δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας A-haber το οποίο αναφέρει ότι ο κ. Ακιντζί υπονομεύει τις αδελφικές σχέσεις ανάμεσα στην Τουρκία και το ψευδοκράτος. Το δημοσίευμα αναρτήθηκε και στο τουίτερ από ψεύτικο λογαριασμό του Α Haber και αναπαράχθηκε.

Advertisement

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ο κ. Μπουρτζιού αναφέρει στην γραπτή του δήλωση ότι στο δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας υποστηρίζεται πως η εχθρότητα Ακιντζί απέναντι στην Τουρκία συνεχίζεται και πως ανοίγει την αγκαλιά του στην Βρετανία και την Ελλάδα.

Ο κ. Μπουρτζιού προσθέτει ότι η ιστοσελίδα αναδημοσίευσε είδηση που αναφερόταν στο 2016 για να στηρίξει τον ισχυρισμό της και την επέκρινε για το γεγονός ότι χρησιμοποιεί fake news για να δημιουργήσει εντυπώσεις 56 μήνες αργότερα.

«Τέτοιες παρανοήσεις απέναντι στον πρόεδρο μας και τον τουρκοκυπριακό λαό μπορεί να θολώσουν την αλήθεια για λίγα λεπτά αλλά κάνουν μόνιμη ζημιά στους θεσμούς», καταλήγει ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network