MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επικοινωνία Προέδρου ΟΕΛΜΕΚ με Προδρόμου για την ύλη στη Χημεία… «Ξεκαθαρίζει αύριο», λέει στη CT ο Χατζησάββα

Advertisement

Sponsored by exness

Σύγχυση και φωνές για την εξεταστέα ύλη στο μάθημα της Χημείας για τις Παγκύπριες Εξετάσεις – Επικοινωνία Προέδρου ΟΕΛΜΕΚ με Υπουργό Παιδείας  – Δόθηκαν οδηγίες για διερεύνηση, λέει ο κύριος Χατζησάββας στη Cyprus Times – Ξεκαθαρίζει σε αυριανή σύσκεψη το θέμα  – Φωνάζουν οι μαθητές

Σε λάθος πιθανόν να οφείλεται το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την εξεταστέα ύλη στο μάθημα της Χημείας για τις Παγκύπριες Εξετάσεις, σημειώνει ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Κώστας Χατζησάββας μιλώντας στη Cyprus Times.

Advertisement

Μετά τη δημοσιοποίηση από το Υπουργείο Παιδείας της αναθεωρημένης ύλης των Παγκύπριων εξετάσεων φαίνεται, όπως ανέφερε και σε ανακοίνωση της η ΠΣΕΜ, στο μάθημα της Χημείας να υπάρχουν «τουλάχιστον δύο κεφάλαια περισσότερα από την ύλη που διδάχτηκε η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών στο σχολείο».

Ο κύριος Χατζησάββας ανέφερε ότι «φαίνεται υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ύλη για την Χημεία, επικοινώνησα με τον Υπουργό Παιδείας και δόθηκαν οδηγίες έτσι ώστε να διερευνηθεί το ζήτημα. Αύριο το πρωί θα γίνει μία σύσκεψη έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα. Δεν αποκλείεται να έγινε λάθος, θα δοθούν κάποιες διευκρινήσεις γιατί υπήρξε μία συνεννόηση για το ποια θα είναι η ύλη, τώρα για ποιον λόγο παρουσιάστηκε και κάτι άλλο δεν το γνωρίζω».

Ερωτηθείς κατά πόσον εκφράστηκαν άλλα παράπονα για ύλη άλλων μαθημάτων ανέφερε ότι «δεν εκφράστηκαν ιδιαίτερα παράπονα για τα άλλα μαθήματα και την ύλη, αλλά νομίζω είναι προς την σωστή κατεύθυνση και ότι διδάχτηκαν οι μαθητές μας μέχρι τις 10 Μαρτίου. Έχουμε διάφορους συνδέσμους όπου επικοινωνήσαμε με τους επικεφαλής, δεν εκφράστηκαν άλλα παράπονα, θεωρούν ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα σε άλλα μαθήματα».

Σημείωσε, επίσης, ότι αύριο υπάρχει μία σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας και μετά από αυτή θα ενημερωθούν για το τι θα γίνει.

Φωνάζουν οι μαθητές

Η Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή των Μαθητών (ΠΣΕΜ) ξεκαθαρίζει ότι δε θα επιτρέψει λόγω της δύσκολης κατάστασης να θυματοποιηθεί οποιοσδήποτε μαθητής θα παρακαθίσει στις Παγκύπριες Εξετάσεις.

«Απαιτούμε να λυθεί το πρόβλημα και η ύλη να συμβαδίζει με όσα έχουν διδαχτεί όλο οι μαθητές μέχρι τις 13 Μαρτίου», σημειώνει  η ΠΣΕΜ. Επαναλαμβάνει ότι απαιτεί «άμεση ανακοίνωση ολοκληρωμένου σχεδιασμού και πλάνου για την παιδεία καθώς και μέτρα προστασίας για όλους τους μαθητές».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network