MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επικίνδυνες οι κτιριακές εγκαταστάσεις των φυλακών στα κατεχόμενα (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Επικίνδυνη είναι η κατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων στις φυλακές στα κατεχόμενα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στην τ/κ εφημερίδα “Χαβαντίς”.

Advertisement

Με τίτλο “Κάθε πλευρά του καταρρέει” γράφει ότι, πολλά σημεία του κτιρίου που κτίστηκε το 1982 είναι επικίνδυνα και χρειάζονται άμεση επιδιόρθωση. Οι φυλακές κτίστηκαν για να φιλοξενούν 175 φυλακισμένους ενώ αυτή την στιγμή ο αριθμός των φυλακισμένων έχει ξεπεράσει τους 350, αφού στα κελιά έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των κρατουμένων.

cezaevi3

cezaev4
Γράφει ακόμα ότι κατά τα τελευταία χρόνια έχουν κτιστεί ακόμη τέσσερις πτέρυγες, μια για γυναίκες και τρεις για άντρες φυλακισμένους.

Παρά τις νέες πτέρυγες υπάρχουν κελιά, 10 τετραγωνικών μέτρων, που φιλοξενούν 45 άτομα, ενώ παιδιά και έφηβοι ηλικίας 14-18 βρίσκονται στους ίδιους χώρους με ενήλικες, σύμφωνα με την εφημερίδα.cezaevi

Η “Χαβαντίς” αναφέρεται ακόμα και στις συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στις φυλακές και κάνει λόγω για ασθενείς με μεταδοτικές ασθένειες που βρίσκονται στον ίδιο χώρο με τους άλλους φυλακισμένους.

cezaevi1

Αναφέρει ακόμα ότι πρόβλημα αποτελεί και ο μειωμένος αριθμός των δεσμοφυλάκων, αφού 212 δεσμοφύλακες καλούνται να εργάζονται σε χώρους όπου κρατούνται πέραν των 400 φυλακισμένων.

Φωτογραφίες από το δημοσίευμα

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network