MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επίκειται σύλληψη για το φόνο της Μολδαβής; Αναμένονται εξελίξεις…

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών γύρω από το άγριο φονικό στη Λάρνακα με θύμα 36χρονη Μολδαβή – Αναμένονται εξελίξεις μετά τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων – Επίκειται σύλληψη; – Προς συγκεκριμένη κατεύθυνση οι έρευνες των ανακριτών

Advertisement

Το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο διαμέρισμα της 36χρονη Μολδαβής η οποία εντοπίστηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμα της στη Λάρνακα την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, αναμένεται «στήσει» το παζλ του άγριου φονικού.

Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν τις έρευνες, αναμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA τα οποία, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, πιθανόν να οδηγήσουν σε σύλληψη ενός εκ των υπόπτων, δύο εβδομάδες μετά τη διάπραξη του φρικτού εγκλήματος.

Όπως μας αναφέρθηκε, οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, καθώς οι ανακριτές αναμένουν το κατά πόσον οι επιστημονικές εξετάσεις θα επιβεβαιώσουν το σενάριο στο οποίο φαίνεται να έχουν καταλήξει.

Υπενθυμίζεται, ότι το ενδεχόμενο ο δράστης να προέρχεται από το επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος έχει αποκλειστεί καθώς τα στοιχεία που προκύπτουν «δείχνουν» ότι ο δολοφόνος κρύβεται στο προσωπικό περιβάλλον του θύματος. Και αυτό λόγω του ότι οι αρχές έχουν στα χέρια τους στοιχεία ότι η 36χρονη  διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με διάφορους άντρες, σε διαφορετικό χρόνο, από τους οποίους αποσπούσε χρήματα.

Ως εκ τούτου λίγες ώρες μετά τη διάπραξη του άγριου φονικού, οι ανακριτές πέρασαν από «κόσκινο» πρώην συντρόφους του θύματος ενώ στο μικροσκόπιο έχουν τεθεί τα άλλοθι που παρουσίασαν στις αρχές.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες μας στα χέρια των ανακριτών βρίσκονται και τα αποτελέσματα από την άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων της 36χρονης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network