MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιφυλάσσεται να απαντήσει στα περί «ανεπάρκειας της Ελεγκτικής» μετά τη δημοσιοποίηση πορίσματος ο Οδυσσέας

Advertisement

Sponsored by exness

Επιφυλάσσεται ο Ελεγκτής για πόρισμα Ερευνητικής και δίνει στη δημοσιότητα δύο επιστολές

Με επιφύλαξη και τη δημοσιοποίηση δύο επιστολών, απαντά σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας StockWatch η Ελεγκτική Υπηρεσία, στο οποίο αναφέρεται πως στο τελικό πόρισμα της η Ερευνητική Επιτροπή για τις κατ΄εξαίρεση πολιτογραφήσεις διαπιστώνει ανεπάρκεια από πλευράς Ελεγκτικής σε ό,τι αφορά τον έλεγχο για τα «χρυσά» διαβατήρια.

Advertisement

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο πόρισμα της Ερευνητικής, γίνεται αναφορά στον έλεγχο που διενήργησε η ελεγκτική υπηρεσία στο υπουργείο εσωτερικών το 2016 για τις πολιτογραφήσεις χωρίς να γίνει ουδεμία έκθεση ή να καταγραφούν επισημάνσεις ή συστάσεις προς τος αρμόδιο υπουργείο για βελτίωση των διαδικασιών.

Απαντώντας, στο εν λόγω δημοσίευμα, η Ελεγκτική Υπηρεσία έδωσε στη δημοσιότητα δύο επιστολές που στάλθηκαν από τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη προς τον πρόεδρο της επιτροπής Μύρωνα Νικολάτο, στο πλαίσιο των ερευνών της Επιτροπής και επισημαίνει πως θα σχολιάσει το περιεχόμενο μετά τη δημοσιοποίηση της.

Συγκεκριμένα, η Ελεγτική αναφέρει πως «σε απάντηση σημερινού δημοσιεύματος που αφορά στην τελική Έκθεση της Ερευνητικής Επιτροπής και το περιεχόμενο της, το οποίο η ιστοσελίδα Stockwatch ισχυρίζεται ότι γνωρίζει προτού αυτό υποβληθεί στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, η Ελεγκτική Υπηρεσία δίνει στη δημοσιότητα δύο επιστολές της προς την Ερευνητική Επιτροπή ημερ. 17.2.2021 και 26.2.2021.»

Υπενθυμίζεται πως το τελικό πόρισμα της Επιτροπής παραδίδεται σήμερα στα χέρια του Γενικού Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network