MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Επιεικώς απαράδεκτο το 1 προς 1 για φροντιστήρια». Στην αντεπίθεση ο κλάδος

Advertisement

Sponsored by exness

Επιστροφή στα φροντιστήρια με λογική ένας μαθητής ένας εκπαιδευτικός – Απαράδεκτη απόφαση και ασέβεια προς τον κλάδο βλέπουν οι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων – Την αγανάκτησή του προς το Υπουργείο Παιδείας εξέφρασε ο πρόεδρος του συνδέσμου στη Cyprus Times

Μαζί με την επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών της Α’ και Β’ Τάξης των δημόσιων, ιδιωτικών Λυκείων και Τεχνικών Σχολών από τη Δευτέρα, 1η Μαρτίου, restart κάνουν και τα φροντιστήρια με φυσική παρουσία μέχρι δύο ατόμων, περιλαμβανομένου και του εκπαιδευτικού (1 μαθητής και 1 εκπαιδευτικός).

Advertisement

«Δώρο-άδωρο, άδικη, παράλογη και επιεικώς απαράδεκτη», θεωρεί ο Προέδρος του Συνδέσμου Ιδιωτικών Φροντιστηρίων Κύπρου, κ. Ηρόδοτου Νεοφύτου την απόφαση της κυβέρνησης, κληθείς να τοποθετηθεί στη Cyprus Times για τα νέα μέτρα που εξαγγέλθηκαν σήμερα.

Όπως σημείωσε ο κ.Νεοφύτου, η απόφαση αυτή του Υπουργείου Παιδείας κάνει άλλη μία φορά σκόπιμο διαχωρισμό μεταξύ της δημόσιας, ιδιωτικής και φροντιστηριακής εκπαίδευσης, κάτι που είναι ασέβεια.

«Μας θέλουν στο περιθώριο και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας απαξιώνουν αφού μας θεωρούν ανταγωνιστές της δημόσιας εκπαίδευσης, αντί συμπλήρωμα της παιδείας», τόνισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιωτικών Φροντιστηρίων.

Τέλος ο κ.Νεοφύτου, εξήγησε ότι το ένας προς έναν δεν μπορεί να βοηθήσει στην πράξη ούτε μαθητές ,αλλά ούτε και τους εκπαιδευτικούς.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network