MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επίδειξη μόδας με νυφικά από το 1850 έως σήμερα (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Μαθήτριες γυμνασίων και λυκείων ντύθηκαν νυφούλες και παρουσίασαν περισσότερα από 70 νυφικά, από το 1850 μέχρι και σήμερα, σε μια εκδήλωση που είχε στόχο να αποτυπώσει την ιστορία και την ανάπτυξη του νυφικού στην Κύπρο τους τελευταίους δυο αιώνες.

Advertisement

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την πρωτοποριακή και ταυτόχρονα πρωτότυπη επίδειξη μόδας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου και του Κέντρου Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας του Ιδρύματος Κώστα και Ρίτας Σεβέρη, στο πλαίσιο της έκθεσης “Here come the Brides”.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της κ. Άντρης Αναστασιάδου και της κ. Meral Akinci.
nufika-epideiksi

Μέσα από τα νυφικά που παρουσιάστηκαν, τα οποία διατέθηκαν από επώνυμες και ανώνυμες Ελληνοκύπριες και Τουρκοκύπριες, «καταγράφεται» η κοινωνική τάξη της νύφης και η οικογενειακή της κατάσταση. Για τις Ε/κ τα νυφικά ήταν από φτηνά ή ακριβότερα λευκά ή εκρού υφάσματα και για τις Τ/k ήταν φτιαγμένα από πλούσια υφάσματα και έντονα χρώματα όπως το κόκκινο και το μωβ.

nufika-epideiksi-2

Το κοινό μπορεί να επισκεφτεί την έκθεση με τα νυφικά μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας, στην παλιά Λευκωσία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network