MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιδείνωση της υγείας Χριστόφια… Κάθοδος ιατρών από Ισραήλ

Advertisement

Sponsored by exness

Επιδείνωση της υγείας του Δημήτρη Χριστόφια – Μετακλήθηκαν στην Κύπρο δύο ιατροί από το Ισραήλ – Θα αξιολογήσουν την κατάσταση της υγείας του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια

Advertisement

Εσπευσμένα στην Κύπρο δύο ιατροί από το Ισραήλ για να αξιολογήσουν την κατάσταση της υγείας του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια η οποία παρουσίασε επιδείνωση.

Πρόκειται για ένα πνευμονολόγο και ένα λοιμωξιολόγο οι οποίοι με την άφιξή τους θα πάνε απευθείας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται ο κ. Χριστόφιας. Τους δύο ιατρούς συνόδευσε η Χριστίνα Γιαννάκη, Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας.

Οι δύο ιατροί έφθασαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και παρακάθονται σε ιατροσυμβούλιο για την κατάσταση της υγείας του κ. Χριστόφια.

Υπενθυμίζεται ότι ο τέως Πρόεδρος νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου από τη Δευτέρα 20 του μήνα και κρίθηκε αναγκαίο όπως διασωληνωθεί ξανά.

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας νοσηλεύεται από την Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης.

Σήμερα, οι θεράποντες ιατροί του, κατά την τακτική αξιολόγηση της κατάστασής της υγείας του, αποφάσισαν ότι υπήρχε ανάγκη να υποστηριχθεί μηχανικά με αναπνευστήρα. Η ανάγκη για πολυεπίπεδη υποστήριξη παραμένει.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου ενημερώνεται τακτικά από την ιατρική ομάδα και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενούς, το Υπουργείο Υγείας θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network