MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιχείρηση της Αστυνομίας και χειροπέδες σε 27χρονο για την υπόθεση με τις κλεμμένες σφαίρες

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε 27χρονο για την υπόθεση με τις κλεμμένες σφαίρες στη Λεμεσό – Αξιολογήθηκε πληροφορία και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Αστυνομία – Όλες οι πληροφορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύλληψη 27χρονου προχώρησε η Αστυνομία για την υπόθεση κλοπής σφαιρών, από μαγαζί οπλοπώλη και αδειούχου εισαγωγέα και εξαγωγέα οπλισμού και πυρομαχικών στη Λεμεσό.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, μετά από επιχείρηση που στήθηκε το απόγευμα, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 27χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε σε περιοχή της Πάφου.

Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι o 27χρονος καταζητείται και για άλλες υποθέσεις εκτός της κλοπής των σφαιρών και φυσιγγίων.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, οι αρχές οδηγήθηκαν στο συγκεκριμένο πρόσωπο κατόπιν αξιολόγησης μαρτυρίας και εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Χθες, μετά από έρευνες στην περιοχή της Αμαθούντας στη Λεμεσό, εντοπίστηκαν χιλιάδες σφαίρες, υπόθεση στην οποία φέρεται επίσης να εμπλέκεται ο 27χρονος, ενώ από την καταμέτρηση, φαίνεται ότι ο αριθμός σφαιρών που εντοπίστηκε ξεπερνά τις 15 χιλιάδες.

Όσον αφορά την κλοπή από το μαγαζί του οπλοπώλη, υπενθυμίζεται ότι 114 χιλιάδες σφαίρες αξίας 17 χιλιάδων ευρώ και 50 χιλιάδες φυσίγγια αξίας 11 χιλιάδων ευρώ, που φυλάσσονταν σε εμπορευματοκιβώτιο, έκαναν «φτερά».

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network