MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιχείρηση της Αστυνομίας για laughing gas στην Αγία Νάπα. Χειροπέδες σε 6 γυναίκες

Advertisement

Sponsored by exness

Γυναικέια υπόθεση το laughing gas στην Αγία Νάπα – Έξι συλλήψεις μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας – Προσπαθούσαν να τα πωλήσουν σε περαστικούς

Advertisement

Έξι άτομα συνέλαβε η αστυνομία χθες το βράδυ στην Αγία Νάπα για πώληση φαρμακευτικού προϊόντος και συγκεκριμένα laughing gas, χωρίς άδεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλλήψεις σημειώθηκαν στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης για εντοπισμό παραβάσεων που αφορούν την κυκλοφορία του φαρμακευτικού προϊόντος. Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων (Ο.Π.Ε) Αμμοχώστου, Λάρνακας και Λευκωσίας εντόπισαν έξι πρόσωπα, μια 30χρονη, μια 35χρονη, μια 23χρονη, μια 20χρονη και δύο 25χρονες να έχουν στην κατοχή τους μεταλλικές φιάλες, με δύο στόμια, από τα οποία το ένα ήταν συνδεδεμένο με μπαλόνι και το άλλο με θήκη όπου τοποθετείται αμπούλα και προσπαθούσαν να τα πωλήσουν σε περαστικούς.

Ως τεκμήρια παραλήφθηκαν πέντε μεταλλικές φιάλες, 98 αχρησιμοποίητες μεταλλικές αμπούλες, 47 χρησιμοποιημένες μεταλλικές αμπούλες, 139 μπαλόνια και χρηματικό ποσό ύψους €456, που εντοπίστηκαν στην κατοχή της.

Και οι έξι οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερες, για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal