MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιχείρηση «Καπνός σκόνης» στα κατεχόμενα… Κατάσχεση 7 κιλών ναρκωτικών και 7 συλλήψεις

Advertisement

Sponsored by exness

Με την επιχείρηση «Καπνός σκόνης (Τoz duman)» το «τμήμα καταπολέμησης ναρκωτικών και λαθρεμπορίου» της «αστυνομίας» συνέλαβε χθες 7 άτομα και κατάσχεσε μια από τις μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών, σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο.

Κατασχέθηκαν 2.250 γραμμάρια μεθαμφεταμινών, αξίας 2,5 εκ. ΤΛ και 4.340 γραμμάρια ινδικής κάνναβης, αξίας επίσης 2,5 εκ. ΤΛ. Αναζητούνται άλλα 5 πρόσωπα.

Advertisement

Όπως αναφέρεται, στο πλαίσιο της επιχείρησης που αφορά/διασυνδέεται με το ψευδοκράτος, τις ελεύθερες περιοχές και την Νότιο Αφρική, συνελήφθησαν μετά από μακρά παρακολούθηση 6 πρόσωπα και ένας οδηγός ταξί. Σύμφωνα με την «αστυνομία», οι υπό σύλληψη έδωσαν παραγγελία για τα ναρκωτικά μέσω διαδικτύου και τα έφεραν μέσω μιας εταιρείας μεταφορών. Η ποσότητα εντοπίστηκε σε φορτίο στην βιομηχανική περιοχή της κατεχόμενης Λευκωσίας. Οι συλλήψεις έγιναν σε Λευκωσία, Αμμόχωστο και Κερύνεια στα κατεχόμενα.

Οι 7 συλληφθέντες τέθηκαν υπό 3ημερη κράτηση. Ένας εξ αυτών φέρει τουρκικό όνομα και φέρεται να είναι ο οδηγός ταξί που εμπλέκεται στην υπόθεση, ωστόσο ο ίδιος το αρνήθηκε.

Στην κατοχή των υπόπτων βρέθηκαν μεγάλα ποσά σε ΤΛ, ευρώ, δολάρια και νόμισμα της νοτίου Αφρικής.

Σε μια άλλη επιχείρηση με την ονομασία «Άγκιστρο» η «αστυνομία» συνέλαβε στον Άγιο Επίκτητο Κερύνειας έναν άνδρα τουρκικής καταγωγής για την κατοχή ενός γραμμαρίου κοκαΐνης και 310 γραμμαρίων ινδικής κάνναβης.

Οι συλλήψεις για υποθέσεις εμπορίας και κατοχής ναρκωτικών το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί στα κατεχόμενα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network